Tule suunnistamaan Paimion Rastiin!
Paimion Rasti hakee uusia eri-ikäisiä kilpasuunnistajia mukaan toimintaansa. Meillä pääset harjoittelemaan hienoissa maastoissa huippuvalmennuksessa. Tarjoamme uusia virikkeitä tavoitteelliseen harjoitteluusi, laatutreenejä ja kovia viestitiimejä.

Meillä valmennuksesta vastaavat kansainvälisen luokan osaajat kuten huipputiimin luotsauksesta vastaava nimilista kertoo: M. Lindeqvist, P. Ikonen, S. Valkama, J. Oksa ja O. Vesalainen. Nuorissa ruorissa ovat puolestaan S. Tahvonen ja K. Lindeqvist.

Arvostamme sinussa ahkeraa työmoraalia ja sitoutumista itsesi kehittämiseen. Edellytämme hyvää suomen tai ruotsin kielen taitoa. Olet sitten juniorisuunnistaja tai pääsarjassa kilpaileva, tule kehittymään huippuporukkaan ja loistaviin olosuhteisiin. Myös aikuisliikkujille on tarjolla päivittäisiä harjoituksia omana tsemppaavana kuntoryhmänä sekä yhteisissä koko seuran harjoituksissa.

Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin ja täytä alla oleva kysely - tule parhaaseen seuraan!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi: *
Ikä: *
Tavoitteesi suunnistajana? *
Required
Asuinpaikkasi? *
Yhteystiedot (email/puhelin): *
Kysymme vielä mitä muuta haluaisit tietää Paimion Rastin toiminnasta? Tähän voit myös vapaasti kuvailla aiempia suunnistukseen liittyviä kokemuksia, menestyksiäsi sekä aiempaa harjoitteluasi.
Lisätiedot Pasi Ikoselta (paisikonen@gmail.com & 040-7445955)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy