FICSERI tábor óvodásoknak 2020. július 13–17.
A Szolnoki Evangélikus Egyházközségben az óvodások csoportját FICSERI-nek nevezzük. Ennek a csapatnak öt napon át tartó napközis tábort szervezünk 2020. július 13–17 között (hétfő-péntek). A napi program 8-12 óráig tart.

A tábor nyitott, nem csak gyülekezetünk tagjainak gyermekei kapcsolódhatnak be.
Ugyanakkor, a táborok a gyülekezeti közösségi élet szerves részét képezik. Akkor töltik be szerepüket, ha nem egyszeri, kampányszerű epizódok az életünkben vagy egy-egy év során. Továbbá: a gyermekeket nem lehet Isten közelébe küldeni, csak vinni, vezetni. Ezért azt várjuk a táborba jelentkezőktől, hogy a jelentkezés és a tábor ideje között rendszeresen vegyenek részt családjukkal gyülekezetünk életében: istentiszteleteken és a korosztályuknak megfelelő csoportban. Akik nem a mi gyülekezetünkhöz tartoznak, azoktól saját közösségük látogatását kérjük.

Jelentkezési határidő, tábori díj:
- 2020. január 31-ig történő jelentkezéssel a részvételi díj 15.000 Ft, gyülekezetünk tagjai szükség esetén támogatást kérhetnek
- 2020. február 1–23 közötti jelentkezés esetén a részvételi díj 18.000 Ft, támogatás nem kérhető

A tábor díjának nem része az ebédköltség, amely várhatóan 800 Ft/ebéd. A tábori díjat a jelentkezéssel egyidejűleg utalással (Szolnoki Evangélikus Egyházközség, OTP - 11745011-20055071), vagy személyesen, az ebédet a táborban kell fizetni. Utalás esetén a közlemény rovatban tüntessük föl a táborozó nevét, és azt, hogy „FICSERI tábor 2020”.

Ha kérdés adódik, segíteni tud
Kondacsné Rigó Krisztina
kondacsne.rk@gmail.com
20/824-3420

Szeretettel várjuk a gyerkőcöket!
Gyermek neve *
Szülő neve *
Gyermek születési dátuma *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
Gyülekezet *
E-mail cím *
Telefon *
Allergia, diéta
Ebédet kér? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy