English Camp Krapina 2019 Prijavnica
Pristanak Roditelja
Email address *
Ime djeteta: *
Obavezno*
Your answer
Prezime: *
Obavezno*
Your answer
Dob: *
Obavezno*
Your answer
Razred 2019./2020.: *
Obavezno*
Your answer
Adresa: *
Obavezno*
Your answer
Poštanski broj i Mjesto: *
Obavezno*
Your answer
U slučaju nezgode kontaktirajte (ime i prezime): *
Obavezno*
Your answer
Broj mobitela: *
Obavezno*
Your answer
Važne informacije:
Ovim pristajem da moje dijete sudjeluje u Engleskom kampu u organizaciji Baptističke Crkve 'Emanual' u Krapina i srednje školu Krapina. Oslobađam svih obveza Baptističku Crkvu u Krapini i srednju školu Krapina te njihove djelatnike i voditelje od potraživanja odštete u slučaju neke nezgode mog djeteta za vrijeme kampa, bilo na putu do kampa ili na povratku kući. Suglasan sam da se moje dijete u prostorima Srednje škole Krapina može fotografirati i snimati te da se navedeni materijal može koristiti za potrebe promocije Engleskog kampa.

Pristajem i upućujem svoje dijete da surađuje i da se prilagođava uputama voditelja.

Ovaj pristanak vrijedi za cijelo vrijeme trajanja kampa.

Pristanak roditelja/skrbnika: *
Obavezno*
Required
Datum: *
Obavezno*
Your answer
Želim primati obavijesti majlom o budućim engleskim kampovima i drugim događajima za djecu i mlade koje organizira BCE-KR.
Želim primati obavijesti majlom o ostalim događajima koje organizira BCE-KR (tečajevi, koncerti, kampovi)
GDPR
Potpisom ove suglasnosti podnositelj daje izričitu suglasnost organizatorima Engleskog kampa da može poduzimati radnje vezano uz obradu njegovih osobnih podataka navedenih u ovoj suglasnosti, a što podrazumijeva svaku radnju ili skup radnji koje čine opseg obavljanja redovitih aktivnosti Engleskog kampa. Organizacija Engleskog kampa se obvezuje koristiti podatke samo u svrhu za koju su namijenjeni, uz poštivanje odredbi Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. (Opća uredba o zaštiti podataka), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, Politike o zaštiti osobnih podataka i privatnosti i drugih propisa koji reguliraju zaštitu osobnih podataka. Podnositelj suglasnosti potvrđuje da je prije potpisa ove suglasnosti obaviješten o namjeri korištenja osobnih podataka, a ovom izjavom daje privolu na takvu obradu. Pod materijalnom i kaznenom odgovornošću izjavljujem i svojim potpisom potvrđujem da su navedeni podaci istiniti te ih kao takve vlastoručno potpisujem. Također izjavljujem da sam prethodno upoznat/a sa načinima ostvarivanja zaštite svojih prava glede osobnih podataka.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Grace Community Church. Report Abuse - Terms of Service