Intresseanmälan till Förbundsstyrelsen
Det här anmälningsformuläret används för att söka styrelseuppdragen i Unga Forskare. Syftet med formuläret är att samla upp alla styrelseintressenter och göra en grovsållning för att avgöra vilka som går vidare till intervjuer för uppdragen. Valberedningen jobbar enligt metodiken att hellre ta vidare för många än för få i det här stadiet. Vi uppmanar därför alla som har ett intresse av att sitta i Unga Forskares förbundsstyrelse att söka!

För mer information eller frågor om förbundsstyrelsens uppdrag eller valprocessen, följ den här länken: LÄNK, kontakta valberedningen på valberedning@ungaforskare.se eller +46730490318, eller förbundsstyrelsen genom Max (max.vinger@ungaforskare.se) eller Linnea (linnea.suomenniemi@ungaforskare.se). Håll även koll efter rekryteringsposter i Unga Forskares olika sociala mediekanaler!

Om du istället vill nominera någon till förbundsstyrelsen, använd det här formuläret: https://forms.gle/i5f9nYGSrKPpkdX7A.

---

Med anledning av den dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill Unga Forskare vara tydliga med hur/varför vi önskar samla in personuppgifter i Unga Forskare, samt hur vi kommer att hantera det insamlade materialet.

Unga Forskare kan fram till 10 november 2019 använda de personuppgifter som du lämnat i det här formuläret för att kontakta dig angående din intresseanmälan till Unga Forskares Förbundsstyrelse.

Namn *
Your answer
Epost *
Your answer
Varför söker du till förbundsstyrelsen? *
Your answer
Vad gör dig till en bra styrelsemedlem? *
Your answer
Vilka poster är du intresserad av? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Unga Forskare. Report Abuse - Terms of Service