Kysely ortodoksisen kirkon katekumeeniopetukseen osallistuneille
Terve!

Olen Eetu Karjalainen, informaatiotutkimuksen maisteriopiskelija Oulun yliopistossa. Opintoihini kuuluu Tutkimusmenetelmät-kurssi, jossa on tarkoituksena toteuttaa pienimuotoinen tieteellinen tutkimus. Oman tutkimustehtäväni tavoitteena on kartoittaa ortodoksisen kirkon katekumeeniopetukseen osallistuneiden tiedonhankintaa ja ns. informaatiokäyttäytymistä: mistä ja minkälaisista lähteistä vastaajat hankkivat tietoa ortodoksisesta kirkosta sekä uskosta, ovatko he kohdanneet vaikeuksia etsiessään tietoa ortodoksisuudesta, vastaajien omat mielipiteet ja asenteet uskonnollisesta tiedonhankinnastaan, mielipiteitä katekumeeniopetuksesta jne.

Kyselyyn voivat vastata henkilöt, jotka osallistuvat tällä hetkellä tai ovat osallistuneet aiempina vuosina katekumeeniopetukseen (eli seurakunnasta riippuen katekumeenikurssille, Ortodoksisuus tutuksi -kurssille, ortodoksiakerhoon, ortodoksiapiiriin, ortodoksiailtaan tai muuhun vastaavaan).

Iän, sukupuolen ja kotiseurakunnan lisäksi kyselyyn vastanneista ei kerätä muita henkilötietoja, esimerkiksi nimeä. Kyselyyn siis vastataan nimettömästi ja vastauksia käsitellään myös anonyymisti. Tulen esittelemään kyselyn tuloksia ja niiden analyysia Tutkimusmenetelmät-kurssin loppuseminaarissa. Avoimien kysymysten (eli kysymysten, joihin voi vastata omin sanoin) vastauksista saatan poimia esimerkkivastauksia ja esitellä niitä seminaarissa, mutta tällöinkään vastausten kirjoittajien henkilöllisyys ei tule esille (ellei hän itse tuo sitä esille).

Tutkimuksen tuloksista tullaan uutisoimaan Suomen ortodoksisen kirkon kotisivuilla (ort.fi) joulukuun puolella. Jos haluat nähdä itsekin kyselytutkimuksen tulokset, voit pyytää niitä henkilökohtaisesti minulta esim. sähköpostitse. Voit myös esittää lisäkysymyksiä kyselyyn liittyen sähköpostitse, jos esimerkiksi et ymmärrä jotakin kysymystä tms. Sähköpostiosoitteeni on eduardo.karjalainen (se kiekura) gmail.com.

Vastaathan kyselyyn 24.11. mennessä. Kysely koostuu viidestä osiosta sekä vapaaehtoisesta lisäosiosta. Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Kiitos etukäteen yhteistyöstä!

Terveisin,

Eetu Karjalainen
Informaatiotutkimuksen opiskelija, Oulun yliopisto
s-posti: eduardo.karjalainen (se kiekura) gmail.com
Aloita kysely painamalla "Seuraava"!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy