Wordt het ooit weer licht?
In 'Wordt het ooit weer licht?' beschrijft An Peeters haar zoektocht naar herstel tijdens een allesoverheersende depressie.

"Deze zoektocht is intens, zwaar, intrigerend en ontroerend. Het biedt een inzicht in hoe iemands leven overspoeld kan worden door een depressie en hoe er middels kleine en grote stappen opnieuw wat ruimte komt voor zonlicht. Ik kan het boek warm aanbevelen voor eenieder die zelf een depressie doormaakt of geconfronteerd wordt met depressie in de nabije omgeving. Het boek bevat geen tips en tricks om uit een depressie te komen maar biedt wel massa’s inzicht van wat een zware worsteling met depressie inhoudt. De intimiteit en herkenbaarheid van deze moeilijke strijd maakt dit een uiterst waardevol document dat ik van harte zou aanbevelen." (Prof. Dr. Ernst Koster, UGent)

Zou je dit boek bij verschijnen (november 2018) graag willen lezen om een beter inzicht te krijgen in wat depressie met je doet? Laat dan hier je e-mailadres achter en lees nog even verder.

Email address *
Naam en voornaam *
Your answer
Uitgeverij Boekscout
Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek 'Wordt het ooit weer licht?' uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemail sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Jij wordt dus als eerste op de hoogte gebracht van de verschijning (zonder aankoopverplichting).

Meer informatie
De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd:
"De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt."

Na het verzenden van de promotiemail worden alle verzamelde e-mailadressen verwijderd.

Wens je je e-mailadres toch niet op te geven, maar wil je wel op de hoogte blijven over mijn boek (in wording), kan dit ook via volgende Facebookpagina: www.facebook.com/wordthetooitweerlicht

Bedankt voor je interesse!
Door hierboven je e-mailadres in te vullen en dit formulier te verzenden geef je Uitgeverij Boekscout de toestemming voor het verzenden van een eenmalige promotiemail over "Wordt het ooit weer licht?".
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.