Ganz nove Perforacije / ponedjeljak 12.10. Dolac spava
GANZ NOVE PERFORACIJE, festival izvedbenih umjetnosti i nezavisne autorske produkcije suvremenog kazališta, plesa i performansa - hibrid dva festivala - Perforacija & Ganza - održat će se od 6. do 11. listopada na 15-ak različitih lokacija u Zagrebu, zajedno s Noći performansa 17. listopada te post-festum programom 11. i 12. studenog!

PONEDJELJAK 12.10.
20.30h Pavlica Bajsić Brazzoduro (HR): Dolac spava
- zvučna šetnja / sound-walk
Tržnica Dolac, Dolac 2


___

Molimo vas da svoje ulaznice rezervirate najkasnije do 17 sati na dan izvedbe.

Sustav za rezervacije automatski će ugasiti mogućnost rezerviranja ulaznica kada se dosegne 70% popunjenosti dvorane. Ulaz na program moguć je i bez rezervacije, ali samo u slučaju kada u dvorani ima slobodnih mjesta nakon što se publika s rezerviranim ulaznicama smjesti.

ULAZ SLOBODAN, u sklopu inicijative „Umjetnost dostupna svima“ prema kojoj se ulaznice rezerviraju, a po izlasku s izvedbe svaki posjetitelj sam upisuje cijenu na ulaznicu ovisno o svojim mogućnostima podrške odgledanom umjetničkom radu.
Sav prihod od donacija i ulaznica ide u pokrivanje troškova umjetničkog programa.
Za sva pitanja javiti se možete na: udrugadomino.marketing@gmail.com
Ime i prezime *
Email *
Broj osoba za koje se rezerviraju ulaznice (osobe prihvaćaju da mogu i žele sjediti grupirane zajedno, a odmaknute sigurnosnim razmakom od sljedeće grupe gledatelja) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy