Menjava prejetih kriptovalut v EUR preko sistema Limitlex
1. Uporabnik uporablja programsko opremo TRON POS, ki trgovskemu mestu omogoča sprejem plačil v kriptovalutah, z menjavo v EUR preko sistema Limitlex.

2. Limitlex bo trgovskemu mestu brezplačno kreiral uporabniški račun (kreiral kriptografske e-denarnice) za sprejemanje plačil v kriptovalutah bitcoin (BTC), litecoin (LTC) in ether (ETH).

3. Ob sprejemu plačila v kriptovaluti bo prikazan znesek računa v EUR ter preračun v kriptovaluti po menjalnem tečaju v trenutku preračuna. Ponudnik trgovskemu mestu jamči menjavo v EUR po tem tečaju, zmanjšan za procent, kot je določen v pogodbi o menjavi kriptovalut.

4. Nakazilo se izvaja enkrat tedensko oz. prej, če skupni znesek prejetih plačil v posamezni kriptovaluti preseže 1.000 EUR.

5. Provizije za menjavo kriptovalut so nižje kot provizije za sprejemanje kreditnih kartic.


Postopek aktivacije:
1. trgovec izpolni spodnjo spletno prijavnico
2. Limitlex kreira uporabniški račun ter ga posreduje podjetju Comtron, ki namesti ustrezno verzijo blagajne pri trgovcu
3. predstavnik ponudnika Limitlex d.o.o. se oglasi pri trgovcu in demonstrira, kako uporabljati sistem. Ob tem se podpiše pogodba o menjavi in določi TRR, na katerega bo trgovec prejemal sredstva.

Email address *
Nadaljuj na spletno prijavnico
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service