Ässiä Hatusta -improvisaatioteatterin valintatilaisuus
Improvisaatioteatteri Ässiä Hatusta on palavasieluinen teatteriryhmä, joka suhtautuu improvisaatioon avoimin mielin ja tavoitteellisesti. Improvisaatioteatteri on käsikirjoittamatonta, hetkessä syntyvää teatteria, ja sen taitaminen vaatii harjoittelua. Harjoittelemme maanantaisin Normaalikoulun näyttämöllä. Tavoitteenamme on järjestää vuosittain kaksi esityskautta.

Nyt etsimme Ässä-perheeseemme uusia jäseniä! Haemme joukkoomme ensisijaisesti impronäyttelijöitä ja impromuusikoita, jotka ovat valmiita sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun, Ässien toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen, sekä halukkaita osallistumaan esityskausiin. Ässät on yhteisjohtoinen ryhmä, jossa jokaisella on mahdollisuus ja vastuu vaikuttaa toimintaan. Aiempaa kokemusta improsta tai teatterista et välttämättä tarvitse. Jos koet kutsumusta improvisaation alati yllättävään maailmaan, ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 16.10. oheisella lomakkeella Ässien jäsenhakutreeneihin, jotka järjestetään kolmena perättäisenä maanantaina 21.10., 28.10. ja 4.11.2019 Jyväskylässä Normaalikoulun tiloissa ryhmämme harjoitteluaikana 17:30 - 20:00. Toivomme, että pystyt osallistumaan kaikkiin kolmeen tapaamiskertaan.

Jäsenhakuun otamme maksimissaan 20 kokelasta. Ilmoitamme jokaiselle ilmoittautuneelle henkilökohtaisesti, mahtuuko hän jäsenhakutilaisuuteen. Samassa viestissä on ensimmäistä tapaamiskertaa varten tarkemmat ohjeet. Valitsemme improperheeseemme vain osan jäsenhakuun osallistuneista. Kaikki kurssikerroille osallistuneet eivät siis automaattisesti pääse improvisaatioteatterin jäseneksi. Huomioithan, että improvisaatioteatteriharrastus vaatii sitoutumista.

HUOM! Ilmotathan, jos et pääse jollekin tapaamiskerralle. Tämän voit kirjoittaa Kerro itsestäsi -osioon.
Email address *
Nimi *
Your answer
Email *
Your answer
GSM *
Your answer
Haetko... *
Jos soitat jotain soitinta, mitä soitinta soitat?
Your answer
Sopivatko maanantait klo 17:30 - 20:00 pääsääntöisesti sinulle treeniajaksi? *
Kerro itsestäsi! Kerro esimerkiksi teatteritaustastasi, improtaustastasi, mielikuvasi improsta, muusikkotaustasta, muusta elämässä oleellisesta ja mikä Ässissä kiinnostaa ja mitä toisit ryhmään. Sana on vapaa! Tähän voi improvisoidakin, mitä itsestään haluaa meidän tietävän ja ottavan huomioon.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service