Doe een bod op de portretten van Nasrin of Ahmadreza
Tijdens de Warmste Lichtwandelingen wordt een grote kaars meegedragen met de portretten van Nasrin en Ahmadreza. Die werden speciaal voor onze Warmste Week campagne getekend door kunstenares Maria Vervoort, voormalig docent aan de Academie van Wilrijk.

De originele portrettekeningen worden online geveild voor ons goede doel Amnesty International, dat de ingezamelde fondsen zal aanwenden in de campagnes ter bevrijding van Nasrin en Ahmadreza.

Op www.dewarmstelichtwandeling.be kun je volgen wat het hoogste bod is op elk portret.

OPGELET: De veiling wordt afgeslagen op zondag 15 december, 24 uur.

De hoogste bieders worden na het afsluiten van de veiling uitgenodigd het geveilde bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE98 0017 2195 3393 van Humanistisch Verbond vzw, of anders te betalen bij afhaling. Onbetaalde portretten worden niet meegegeven.

Nadat je dit veilingformulier hebt ingediend, ontvang je een automatische e-mailbevestiging van de gegevens die je invulde. Kijk ook in je spam map moest je die e-mail niet ontvangen. Als je hem nergens kunt terugvinden, betekent dit dat er een fout in je e-mailadres is geslopen, en verzoeken we je het formulier opnieuw in te vullen. Anders kunnen wij je niet contacteren indien je de hoogste bieder bent, en gaat het portret naar de tweede-hoogste bieder.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy