Zahtev za prijem u članstvo - Udruženje mladih privrednika Srbije OSNOVNI
Drago nam je da ste zainteresovani da se pridružite uspešnoj mreži Udruženja mladih privrednika Srbije. UMPS nudi program podrške mladim privrednicima koji imaju specifične potrebe u razvoju svog biznisa i profesionalne karijere. Koordinacioni tim UMPS će zajedno sa našim partnerima, svakodnevno raditi na podršci članovima koji se opredele za ovaj program.

U okviru osnovnog paketa imaćete prilike da budete deo edukativnog programa, benefit programa Udruženja i redovno se informišete o novostima i prilikama za mlade privrednike. Paket BASIC za koji ste se prijavili naplaćuje se 50 evra (u dinarskoj protivvrednosti) na godišnjem nivou.

Edukativni porgram obuhvata 12 radionica na godišnjem nivou, na kojima će se obrađivati teme relevantne za poslovanje i profesionalni razvoj, dok ćete u okviru benefit programa biti u prilici da koristite specijalne pogodnosti na usluge naših partnera.

Postanite deo uspešne mreže i uverite se sami u kvalitet našeg programa članstva. Ukoliko u prvih mesec dana ne budete bili zadovoljni programom, UMPS Vam može vratiti uplaćeni novac.

Radujemo se novom poglavlju sa Vama.
Ime i prezime *
Godina rođenja
E-mail adresa *
Kontakt telefon *
Status zaposlenja *
Profesija
Ukratko opišite čime se bavite ili poslovnu ideju koju razvijate.
Link ka Vašem LinkedIn profilu
Kako ste čuli za UMPS? *
Promo kod
Saglasan/na sam da godišnju članarinu uplatim u roku od 15 dana od dana dostavljanja instrukcija za plaćanje. *
Required
Saglasan/na sam sa Politikom privatnosti UMPS. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy