Masterclass Wicked Arts Assignments - 14 april 2022
Via dit formulier meld je je aan voor de interactieve masterclass over de Wicked Arts Assignments van de Cultuuracademie Twente, met sprekers Emiel Heijnen en Melissa Bremmer.

Datum: 14 april 2022
Tijd: 15.30-17.30 uur - met naborrel na 17.30u
Locatie: Theaterzaal van Techniekmuseum Oyfo, Hazemeijerstraat 300 te Hengelo
Doelgroep: Docenten kunstvakken en CKV uit het VO, educatief medewerkers van cultuurinstellingen, ZZP'ers die actief zijn in de cultuureducatie, kunst- en cultuurdocenten in opleiding


Hartelijke groet,
Evelien Harberink, Projectleider Cultuuracademie Twente
Doremiek Lamain, medewerker organisatie Masterclasses


Over de Wicked Arts Assignments:
Wicked Arts Assignments zijn gewaagde, ongebruikelijke, dwarse, grappige, poëtische, inspirerende, sociaal betrokken of anderszins uitdagende kunstopdrachten. Iedereen die kunstlessen geeft, kent ze: zo'n opdracht die ogenschijnlijk simpel is, maar die deelnemers, studenten en leerlingen maximaal uitdaagt. Veel kunstenaars, musici, theatermakers, dansers en kunstdocenten hebben die ene favoriete, vaak gebruikte opdracht waarin alles samenkomt: artistieke visie, pedagogische aanpak en liefde voor bepaalde technieken of methoden.
De bijna honderd hier verzamelde kunstopdrachten sluiten aan bij beeldende kunst, performance, theater, muziek, dans en design, maar belangrijker nog: ze stimuleren interdisciplinariteit. Zij weerspiegelen thema's, werkwijzen en concepten uit de hedendaagse kunsten en bieden mogelijkheden om over onszelf, kunst en de wereld anders na te denken.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam/ Namen: *
School of instelling: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy