Påmelding Galtvortskolens Sommerleir 11-17 juli 2022
Dette er en bindende påmelding. Dersom du er under 18 år, må du huske å få godkjennelse fra foreldre/foresatte FØR du melder deg på. Dette er viktig for alle parter sånn at det ikke skal oppstå misforståelser i ettertid. En bindene påmelding her hos oss betyr at du i all hovedsak skal være med på arrangementet om du mottar plass. ( Avmelding i ettertid kan gjøres, men da innen bestemt tidsfrist pga eventuelle ventelister og bestilling av plassen din på leirstedet. )
Vi håper å se akkurat DEG på vår sommerleir så her er det bare å melde seg på!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Fullt navn *
Her skriver du inn ditt virkelige navn, ikke brukernavnet ditt. Alle påmeldinger blir slettet og ikke lagret videre etter endt arrangement.
Klassetrinn *
Klassetrinn velges på følgende måte: 1. klasse = første gang du er med på arrangement. 2. klasse = andre gang på arrangement. 3. klasse = tredje gang på arrangement. 4. klasse = fjerde gang på arrangement. 5. klasse = femte gang på arrangement. 6.klasse= Har vært med på våre arrangementer seks ganger eller mer. 7.klasse= har vært med på våre arrangementer sju ganger eller mer.
Brukernavn *
Her skriver du inn brukernavnet ditt på galtvortskolen.net.
Hus *
Velg det huset karakteren din tilhører på galtvortskolen.net
Fødselsdato *
Her skriver du inn din fødselsdato, ikke fødselsdatoen til karakteren din.
MM
/
DD
/
YYYY
E-post *
Det er viktig at dette er en gyldig e-postadresse, ( helst til en av dine foresatte om du er under 18 år) De som får plass på arrangementet blir kontaktet på denne epost- adressen de oppgir her.
Gjenta epost-adresse. *
Slik at vi unngår skrivefeil!
Navn, adresse og telefonnummer til minimum én foresatt. *
Dersom du er under 18 år, vil fakturaen stå i foresattes navn, grunnet gjeldende norsk lovgivning. Det er også viktig at du oppgir korrekt adresse til enten deg selv ( om du er over 18 år) og dine foresatte, da adressen skrives på fakturaen.
Godkjennelse fra foreldre/foresatte *
Dersom du er under 18 år må dine foreldre/foresatte gi sitt samtykke og godkjenne at du melder deg på. Dersom du er 18 år eller eldre, er du etter norsk lov myndig; dvs at du kan krysse av uten nødvendigvis å innhente tillatelse. Ved spørsmål kan du/dere kontakte oss på e-post: galtvortskolensarrangementer.net.
Mobilnummeret ditt *
Her ønsker vi at du skal skrive inn mobilnummeret ditt slik at vi lett kan kontakte deg om det er noe ( om du har mobil)
Telefon/mobil nummer til minst en av dine foresatte *
Dette gjelder uansett om du er over 18 år.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy