Εγγραφή στον Δρόμο Εκεχειρίας 2019 / Registration for The Route of Truce 2019
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ 2019 - 4 ΜΑΪΟΥ
ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ 2019 - 5 ΜΑΪΟΥ 2019


Με την εγγραφή μου στον Δρόμο Εκεχειρίας 2019 / With my registration to The Route of Truce 2019:
Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετέχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου. Ακόμα δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση.
I hereby declare that I have recently undergone a medical examination and I am perfectly healthy to participate in this sport event. I accept full responsibility for any injury or accident that may occur at any place of the venue of the race or that may occur during my participation in the race such as falls (which may be caused by the contact with other participants) bad weather, traffic and bad road conditions. I waive any claim by the organizers, sponsors, and anyone involved directly or indirectly to the event and accept that these persons have no legal responsibility for what may occur during my participation. I give my approval to the organizers to use my photos or videos of the race, or any other recording without having any financial requirement.

Email address *
Μπορείς να ολοκληρώσεις έναν Μαραθώνιο σε λιγότερο από 5:00 ώρες/Can you run a Marathon in under 5:00 hours? *
Όνομα / First Name *
Your answer
Επώνυμο / Last Name *
Your answer
Πατρώνυμο / Father's Name *
Your answer
Εθνικότητα / Nationality *
Your answer
Φύλο / Gender *
Ημερομηνία Γέννησης / Date of Birth *
MM
/
DD
/
YYYY
Μέγεθος T-shirt/ T-shirt Size *
Τηλέφωνο / Phone *
Your answer
Τόπος Διαμονής
Your answer
Σύλλογος Δρομέων / Σώμα Ασφαλείας (και για απόστρατους)
Your answer
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΡΟΜΕΩΝ
Προκειμένου να γίνει έγκυρη η κατοχύρωση της θέσης σας σε κάποιο από τα λεωφορεία της διοργάνωσης (μόνο για τα λεωφορεία από και προς ΑΘΗΝΑ, ΚΟΡΙΝΘΟ, ΠΑΤΡΑ, όχι για τις μετακινήσεις εντός του Νομού) θα πρέπει να προβείτε σε κατάθεση του ποσού των 10 Ευρώ στον λογαριασμό της Συμπολιτείας Ολυμπίας ως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.
Το παραπάνω γίνεται ώστε να αποφευχθούν ακυρώσεις οι οποίες όχι μόνο κοστίζουν στη διοργάνωση αλλά στερούν και την συμμετοχή κάποιου άλλου στο θεσμό.
Το παραπάνω ΔΕΝ είναι κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση, η συμμετοχή στον Δρόμο Εκεχειρία ήταν, είναι και θα είναι δωρεάν προς όλους!
Όταν συμπληρωθούν οι θέσεις για κάποιο από τα λεωφορεία που θα διαθέσει η διοργάνωση θα αφαιρείται η αντίστοιχη επιλογή από την παρακάτω λίστα.

Λογαριασμός Τραπέζης:
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα δικαιούχου: ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Αρ. λογαριασμού: 5066-078044-151
IBAN: GR89 0172 0660 0050 6607 8044 151
BIC/SWIFT: PIRBGRAA
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ - ΟΙΚ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Σε περίπτωση ακύρωσης η οικονομική ενίσχυση δεν επιστρέφεται, παρόλα αυτά θα πρέπει να ενημερώσετε. Δρομείς οι οποίοι δεν ενημέρωσαν έγκαιρα, στον επόμενο Δρόμο Εκεχειρίας θα θεωρηθούν επιλαχόντες και θα πάνε τελευταίοι στη σειρά προτεραιότητας για τα λεωφορεία αλλά και για τις συμμετοχές στον Δρόμο.

Θα μεταβώ στην εκκίνηση με δικό μου μέσο και η διοργάνωση θα με επιστρέψει σε αυτό για να παραλάβω το όχημα μου. *
Required
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία θα πραγματοποιηθούν από εσάς. Η διοργάνωση σας παρέχει λίστα με ειδικές τιμές από ξενοδοχεία της περιοχής συγκεκριμένα για τους Δρομείς του Δρόμου Εκεχειρίας.
Καλό είναι οι κρατήσεις να γίνουν παράλληλα με την εγγραφή σας στον Δρόμο Εκεχειρίας ώστε να μπορέσετε να συνδυάσετε ορθά τον τόπο με το μέσο της αρεσκείας σας.
Πως θα κινηθώ; (Θα σας αποσταλεί κατάλογος με τα διαθέσιμα ξενοδοχεία με ειδικές τιμές για την διοργάνωση)
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙ
Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία θα πραγματοποιηθούν από εσάς. Η διοργάνωση σας παρέχει λίστα με ειδικές τιμές από ξενοδοχεία της περιοχής συγκεκριμένα για τους Δρομείς του Δρόμου Εκεχειρίας.
Καλό είναι οι κρατήσεις να γίνουν παράλληλα με την εγγραφή σας στον Δρόμο Εκεχειρίας ώστε να μπορέσετε να συνδυάσετε ορθά τον τόπο με το μέσο της αρεσκείας σας.
Πως θα κινηθώ; (Θα σας αποσταλεί κατάλογος με τα διαθέσιμα ξενοδοχεία με ειδικές τιμές για την διοργάνωση)
Παρακαλούμε επιλέξτε την περιοχή επιβίβασης και διαμονής σας (Μόνο όσοι κάνετε χρήση των λεωφορείων από Αθήνα, Κόρινθο, Πάτρα)
Αρκούδι
Αρχαία Ολυμπία
Αθήνα - Παρασκευή ΑΠΟΓΕΥΜΑ 17:30 (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ)
Κόρινθος (Ισθμός ΚΤΕΛ) Παρασκευή ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:45 (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ)
Πάτρα (κόμβο Γλαύκου) - Παρασκευή ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20:15 (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ)
Αθήνα - Σάββατο ΠΡΩΙ 08:00 (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΙ)
Κόρινθος (Ισθμός ΚΤΕΛ) - Σάββατο 09:15 (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΙ)
Πάτρα (κόμβο Γλαύκου) - Σάββατο 10:45 (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΙ)
Αθήνα - Σάββατο ΜΕΣΗΜΕΡΙ 13:30
Κόρινθος (Ισθμός ΚΤΕΛ) - Σάββατο 14:45
Πάτρα (κόμβο Γλαύκου) - Σάββατο 16:15
Κατανοώ τη δυσκολία της διαδρομής αυτής (ότι είναι 49,8 χιλιόμετρα ημιορεινής διαδρομής με θετική υψομετρική διαφορά 789μ.) καθώς και ότι δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και θα πρέπει να ακολουθώ τον ρυθμό της πορείας και το χρόνο των στάσεων που έχει οριστεί από τους διοργανωτές (Σε κάθε χωριό θα γίνεται μικρή στάση και ανασυγκρότηση. Αν κάποιος δε μπορεί να κρατήσει το ρυθμό ή δε μπορεί να συνεχίσει, θα μεταφέρεται με όχημα της διοργάνωσης στον Τερματισμό. Μπορείτε να δείτε τις στάσεις/χρόνους/αποστάσεις στον παρακάτω πίνακα). Σε ουδεμία περίπτωση δε θα προσπεράσω το άτομο προπομπό που έχει οριστεί από τη διοργάνωση αλλά ούτε και το όχημα προπομπό, οι οποίοι δίνουν τον ρυθμό της πορείας. *
Captionless Image
Required
Υπεύθυνη Δήλωση / Statutory Declaration *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service