Subscripció informació: Memòries Migrants
Mitjançant aquest formulari et subscrius per rebre informació relacionada al projecte Memòries Migrants: curts audiovisuals en format entrevista amb l’objectiu de complementar el relat oficial de la història d'un barri (una memòria industrial, tecnològica i obrera molt present al territori) que no recull l'experiència i aportació de les persones migrades, a fi de generar un nou relat, plural i inclusiu, a partir d'aquest diàleg entre memòries diverses.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom *
Cognoms *
Telèfon de contacte
Vens en representació d'alguna entitat? *
Si vens de part d'una entitat, especifica quina:
POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES (XARP9)
El responsable del tractament de dades és APROPEM-NOS |  Seu Social: Centre cívic Can Felipa – c/ Pallars 277, planta 2 – 08005 Barcelona – | Contacte: 93 256 38 72 - placomunitaripoblenou@gmail.com

La informació facilitada té per objecte gestionar amb èxit la relació existent entre el Responsable del Tractament i la persona interessada. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació existent o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades facilitades no seran cedides a terceres persones.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy