V. Baranyi Ferenc online szavalóverseny 2021 JELENTKEZÉSI LAP
Általános tájékoztató – Kérjük, olvassátok át figyelmesen!
Idén 5. alkalommal hirdetjük meg a Baranyi Ferenc Szavalóversenyt, a pilisi Kármán József Városi Könyvtár és Közösségi Ház, valamint a Gubányi Károly Általános Iskola szervezésében.

Sajnos a Covid-19 járvány terjedése miatt nem tudjuk a versenyt az eddigi módon megszervezni, de mindenképpen szeretnénk folytatni ezt a rendezvénysorozatot, ezért a teljes versenyt áthelyezzük digitális térbe.
A Jelentkezési lap, az Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatok, a videófelvételen rögzített szavalatok beküldése, a zsűrizés és az eredményhirdetés is kizárólag online módon zajlik a Kármán József Városi Könyvtár és Közösségi Ház honlapján és Facebook oldalán.

Nevezni bármely, szabadon választott verssel lehet, az ország bármely területéről, de akár határainkon túlról is.
Nincs szerzői, témabeli megkötés sem.

Jelentkezés módja:
A versenyre jelentkezni kizárólag az alábbi „Jelentkezési lap” kitöltésével és a jelentkezési lap elválaszthatatlan részét képező, "Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat" elfogadása után, a jelentkezési lap online beküldésével lehet.
A jelentkezést egy, a megadott e-mailcímre küldött válaszlevéllel igazoljuk vissza, legkésőbb a jelentkezés beküldése után 12 órával. Ebben a visszaigazoló e-mailben küldjük meg azt az egyedi linket is, melyre kattintva a jelentkezők egyszerű módon feltölthetik a versenyvideójukat a könyvtár digitális felhőjébe.
*Amennyiben nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, vagy a jelentkezéssel kapcsolatosan segítségre van szükségetek, kérjük, hívjátok a 06 20/771 0387 telefonszámot!

Fontos!
Maximum 5 perces, HD minőségű, fekvő videókat várunk.
A felvételek elején és végén 5 másodperc ráhagyást kérünk hagyni!
Minden jelentkezőtől csak egy videót tudunk fogadni!
Fontos, hogy csak a fenti paramétereknek megfelelő videókkal tudtok érvényesen nevezni!

Jelentkezések és a videók beküldésének határideje: 2021. január 17. 23:59

Az online eredményhirdetésre és a zsűri értékelése 2021. január 24-én, 17 órakor kerül sor a Kármán József Városi Könyvtár és Közösségi Ház Facebook oldalán és YouTube csatornáján.

Nevezési kategóriák:

Általános iskola
I. kategória 1-2. osztály
II. kategória 3-4. osztály
III. kategória 5-6. osztály
IV. kategória 7-8. osztály
V. kategória Középiskola 16 év alatt*
V. kategória Középiskola 16 év felett*
VI. kategória Felnőtt (18. életévet betöltött)
* a "V. Középiskola kategória"- ba kell jelentkezni a középiskola 9-13 évfolyamáról nevezőknek. Ebben a korosztályban egy kategóriában kerülnek díjak odaítélésre. A "16 év alatti" és a "16 év feletti" bontás technikailag szükséges az Adatkezelési Hozzájárulási Nyilatkozat kitöltése miatt! Nem számítanak külön kategóriának!

Fontos tudnivalók az Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatról:
16 éven aluli a jelentkező esetén, minden esetben a szülőnek, vagy a törvényes képviselőnek kell nyilatkoznia az "Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat" elfogadásáról, a jelentkezés elküldése előtt.
16 életévüket betöltöttek saját jogon nyilatkozhatnak az "Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat" elfogadásáról. Ezért kérjük, akik a "V. Középiskola" kategóriában indulnak, az életkoruknak megfelelő alkategóriát válasszák!
"Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat" a jelentkezési lap utolsó pontja. Kérjük, olvassátok el, és az elolvasása után fogadjátok el az abban leírtakat. Ennek hiányában, sajnos nem tudjuk a jelentkezést fogadni!

Díjazás:
Minden kategóriában
1. helyezett 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány
2. helyezett 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány
3. helyezett 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány
A zsűrinek lehetősége van különdíjak kiosztására is.

A beküldött pályaművek 2021. január 21-23. között közönségszavazáson is részt vesznek, ahol szintén értékes díjak kerülnek kiosztásra.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy