Voluntariat. Custòdia del niu de tortuga marina a la platja de Sant Simó
El passat dia 15 de juny una tortuga marina de l'espècie Babaua va aparèixer a la platja de Sant Simó de Mataró per fer-hi el seu niu i pondre 173 ous. Es tracta d'una tortuga d'espècie protegida, ja que està en perill d'extinció.

Des del primer dia, diferents entitats de Protecció i Defensa dels Animals i entitats mediambientals van respondre de manera voluntària i immediata a la protecció i vetlla del niu.

La Generalitat de Catalunya, competent en temes de protecció del mediambient, ha encarregat a l'Ajuntament de Mataró vetllar per la seguretat del niu i fer tot el possible perquè aquests ous es puguin desenvolupar de manera òptima. És per aquest motiu que s'organitza un servei de protecció del niu durant les 24 hores del dia, fins que neixin les cries.

Des del Punt del Voluntariat de l’Ajuntament de Mataró fem una crida i posem a disposició aquest formulari a fi de cercar persones voluntàries per vetllar el niu de la tortuga a través de 6 torns que aniran de 8 h del matí fins a les 23 h de la nit. La vigilància nocturna de les 23 h fins a les 8 h del matí següent, anirà a càrrec de l'Ajuntament.

A continuació us demanem que ompliu les següents dades personals i la disponibilitat per realitzar voluntariat al llarg del període de custòdia del niu:

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Número de document d'identitat *
Your answer
Data de naixement (dia/mes/any) *
Your answer
Telèfon de contacte (s'utilitzarà el WhatsApp per a determinades comunicacions) *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms