FES-TE VOLUNTARI - VOLUNTÀRIA
Benvolgudes famílies,

L’AMPA es fa realitat gràcies a l’esforç de pares i mares que hi treballen de manera altruista i també gràcies a l’esforç i a la dedicació dels voluntaris i voluntàries que ens ajuden. L’AMPA és una part important del funcionament de la nostra escola. A més és la manera en que les famílies participin en les activitats que realitza l’escola.

L’objectiu de crear un grup de voluntariat és ajudar als nostres fills/filles i vincular-nos a la seva formació i convivència dins l’escola. Volem reobrir la biblioteca com a sala d’estudi, fer xerrades orientatives en temes que ens interessen per millorar la relació familiar, realitzar activitats familiars, etc.

Per tot això, et necessitem. Fan falta les teves idees, l’experiència, la il·lusió i les teves ganes per tirar endavant els projectes. Et convidem a sumar-te al nostre equip.

Si vols fer-te voluntari o voluntària, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Email address *
Número de mòbil *
Your answer
Escriu el teu nom i cognoms *
Your answer
Nom i cognoms del teu fill o filla *
Si tens més d'un fill/a escriu el nom del més petit o de la més petita. Si ets alumne d'ESO torna a posar el teu nom.
Your answer
Curs que fa el teu fill o filla *
Si tens més d'un fill/a tria el curs del més petit o de la més petita. Si ets alumne d'ESO tria el teu curs.
Professió/formació *
Your answer
Disponibilitat *
Your answer
Projectes en els que t'agradaria treballar *
Required
Suggeriments *
Your answer
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de dades, us informem que les dades incorporades a aquest formulari d'inscripció formen part d'un fitxer titularitat d'AMPA VEDRUNA SANT ELIES. En qualsevol moment, vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i, si escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit dirigit a C / CARME 12-14, 08720 VILAFRANCA DEL PENEDÈS o al correu electrònic coordinadora@ampavedrunasantelies.cat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.