Ik doe mee! Tennisvereniging Berg en Dal 2.0
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van onze vereniging. Actieve leden zijn belangrijk voor iedere vereniging. In onze vereniging worden, vaak achter de schermen, veel klusjes echter door steeds minder vrijwilligers uitgevoerd. Met de actie "Ik doe mee! Tennisvereniging Berg en Dal 2.0" onderstrepen we het belang van vrijwilligerswerk en vrijwilligers binnen onze tennisclub.

We roepen alle senior leden op om voor (een deel van) een of meer dagen de handen uit de mouwen te steken. We weten uit eigen ervaring hoe leuk vrijwilligerswerk binnen de vereniging kan zijn.

Wil je als vrijwilliger een klusje voor de tennisvereniging oppakken, dan vind je hieronder een zo compleet mogelijk overzicht van activiteiten. Je kunt je aanmelden voor één of meer activiteiten; dat laatste is handig bij teveel belangstelling voor één activiteit. Je wordt uiteindelijk maar voor één activiteit ingedeeld, tenzij je aangeeft dat je meer klussen wil aanpakken.

Als je er voor kiest geen vrijwilligersklusje te verrichten, ontvang je € 30,00 contributietoeslag.

T.V. Berg en Dal is een fantastische tennisclub, waar iedereen zich snel thuis kan voelen. Een bijdrage als vrijwilliger geeft de vereniging een steun in de rug, houdt het betaalbaar en maakt het nog leuker.

We vragen je hieronder
- enkele algemene gegevens in te vullen,
- aan te geven welke klus je zou willen doen,
- eventueel aan te geven welke klus je NU al doet,
- of (desgewenst) dat je er voor kiest geen klus te doen.

Email address *
Voor- en achternaam: *
Your answer
Telefonisch bereikbaar op *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service