Peticion për rritjen e pagës minimale në Kosovë
Kosova ka pagën minimale më të ulët në rajon. Kjo pagë minimale 135 - 170 euro nuk mjafton as për nevojat bazike ushqimore.

NE, qytetarët e poshtëshënuar, kërkojmë nga JU z.Kryeministër, që urgjentisht ta rritni këtë pagë.

Email address *
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Viti i lindjes *
Your answer
Komuna *
Your answer
Numri i Telefonit
Your answer
Koment shtesë:
Your answer
Të dhënat tuaja personale do të trajtohen sipas “LIGJIT NR. 06/L-082 PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE”. Me dhënien e të dhënave ju e konfirmoni që keni lexuar këtë tekst dhe pajtoheni me trajtimin e të dhënave tuaja sipas ligjit të cekur më lartë.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy