Kurs: Veštine Uspešnog Roditeljstva - Prijava
Kako vaše ponašanje utiče na razvoj vašeg deteta? Koji vaspitni stil je prikladan za detetov trenutni uzrast? Kako prepoznati početne stadijume problematičnog ponašanja i koje tehnike koristiti za rešavanje i sprečavanje problema? Fabrika Coworking Sombor organizuje kurs koji će vam pomoći da usvojite veštine uspešnog roditeljstva.

Polaznici kursa naučiće:
✅ kako da prepoznaju sopstveni vaspitni stil
✅ koje su osnovne dimenzije vaspitanja
✅ koje su razvojne karakteristike deteta na određenim uzrastima
✅ kako se gradi ličnost deteta
✅ kako njihovo ponašanje utiče na razvoj ličnosti deteta.

Pričaće se i o obrascima i informacijama koje su neophodne da roditelji znaju kako bi ili rešili postojeći problem ili sprečili da dođe do novog. Roditelji će naučiti kako se ličnost gradi i kako njihovo ponašanje utiče na razvoj ličnosti deteta. Imaće priliku da na drugačiji način upoznaju svoje dete i nauče kako se sprovode ciljevi vaspitanja.

Predavač: Jasmina Đurić, diplomirana psihološkinja i psihoterapeutkinja, sa 6 godina iskustva u psihoterapiji, pravac transakciona analiza, i iskustvo u radu sa roditeljima i decom.
Osmislila je i vodila program Uspešno roditeljstvo i programe namenjene tinejdžerima na temu kreativnog rešavanja konflikta u Somboru. Sertifikovani je trener asertivne komunikacije.

Kurs će trajati ukupno 12 časova i to sledećim rasporedom:
13. april: od 18-21h
14. april: od 11-14h
20. april: od 18-21h
21. april: od 11-14h

Cena kursa je 3.000 dinara za jednu osobu, a ako povedete još nekog (supružnika, prijatelja, baku...) cena je 4.500 dinara ukupno. Svi koji su prisustvovali uvodnom predavanju Pitanja i odgovori: Uspešno roditeljstvo imaju 10% popusta na kurs! :) Za više informacija pozovite: 062-621-072 ili se prijavite preko forme ispod ovog teksta.
Email address *
Broj telefona: *
Your answer
Ime: *
Your answer
Kojeg uzrasta je vaše dete?
Your answer
Sa kojim izazovima se suočavate u vaspitanju vašeg deteta?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fabrika. Report Abuse