Innovatie bij personen met NAH

Met deze vragenlijst zal de Hersenletsel Liga het onderzoek en goede praktijken (good practices) met betrekking tot een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in kaart brengen. Het visualiseren van de lopende wetenschappelijke onderzoeksprojecten en innovatieve goede praktijken bij personen met NAH heeft als doel de noden van professionals en gebruikers bloot te leggen, samenwerkingen te bevorderen en vormingen te stimuleren. Deze vragenlijst kadert binnen de strategische doelen van de werkgroep Innovatie van de Hersenletsel Liga:

· Verbinden van alle actoren die actief zijn binnen onderzoek en innovatie na NAH
· Visualiseren van de noden van professionals en gebruikers, lopende wetenschappelijke onderzoeken en goede praktijken bij NAH.
· Faciliteren van onderzoek naar producten en processen die de kwaliteit van zorg en leven voor personen met NAH en hun omgeving optimaliseert.
· Een uitvoerende kracht te zijn binnen innovatie en onderzoek om uitwisseling kennis te gebruiken ter ontwikkeling van een zorgstandaard voor personen met NAH

Het resultaat van deze vragenlijst zal in de vorm van een innovatie-overzicht via onze website beschikbaar gesteld worden. Indien u uw toestemming geeft de onderzoeksprojecten en good practices van uw instelling of vereniging te publiceren op onze website gelieve onderstaand “ja” aan te vinken. Indien u niet opgenomen wenst te worden in dit overzicht kan u “nee” aanvinken.

Indien u graag meer informatie wenst vooraleer u deze vragenlijst verder invult kan u zich steeds wenden tot de coördinator van de Hersenletsel Liga (coordinator@hersenletselliga.be)

Alvast van harte bedankt voor uw medewerking.
Geeft u toestemming uw projecten en good practices te publiceren in het innovatie-overzicht op onze website? *
Indien wij u mogen contacteren voor meer informatie over uw onderzoeksprojecten en good practices gelieve uw contactgegevens in de vorm van uw naam en e-mailadres achter te laten.
1. Binnen welk type instelling/vereniging bent u werkzaam? *
Required
2. De naam van uw instelling of vereniging: *
3. Worden er innovatie projecten m.b.t. NAH uitgevoerd in uw instelling/vereniging (onderzoek en/of good practices)? *
4. Welk type onderzoek voert u uit m.b.t. NAH (uitvoerder, primaire onderzoeker, initiatiefnemer)? Op welke manier richt u zich het evalueren van good practices? *
Required
5. Indien u zelf geen onderzoek uitvoert, hoe draagt uw instelling/vereniging bij tot innovatie m.b.t. NAH? Op welke manier richt u zich op creëren van good practices? (onderzoek partners) *
Required
6. Via welke werkwijze of met welke focus voert u good practices uit m.b.t. NAH? *
Required
7. Binnen welke doelgroep voert u onderzoek uit en formuleert u good practices m.b.t. NAH (als uitvoerder of onderzoek partner) ? *
Required
8. Voert u momenteel onderzoek en/of good practices uit binnen de volgende NAH-domeinen? *
Required
9. Leg het topic van uw onderzoek en good practices waarbinnen uw actief bent uit (max. 200 woorden). *
10. Voor welke doelgroepen voorziet u vorming over uw onderzoeks- en best practice-resultaten m.b.t. NAH? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy