Coronahulp Wageningen Aanmelding
Meld je aan om mensen in Wageningen te helpen met boodschappen, oppas, hond uitlaten, advies, aandacht of andere dingen waar ze om vragen.
Coronahulp Wageningen is een initiatief van Welsaam, het Rode Kruis, de gemeente Wageningen en actieve inwoners. Meer informatie:
| 0317 - 413088 | www.welsaam.nl/coronahulp | coronahulp@welsaam.nl | facebook #coronahulp wageningen |
Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Adres *
We proberen je te koppelen aan mensen in je buurt
Your answer
Postcode *
We proberen je te koppelen aan mensen in je buurt
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Ik wil graag helpen met
Ik wil helpen met iets anders, namelijk:
Your answer
Ik ben beschikbaar op
Opmerkingen over beschikbaarheid
Your answer
Mogen we je in contact brengen met buurtgenoten die coronahulp bieden? *
In jullie buurt kan je dan samen werken aan ideeën en acties voor burenhulp en buurtverbinding tijdens de coronacrisis.
Ik ben vrijwilliger bij een van de partners van Welsaam *
Zo ja, bij welke organisatie?
Your answer
Mijn situatie *
Vanwege besmettingsgevaar van COVID-19 is het belangrijk meer te weten over je gezondheid. We gaan vertrouwelijk met deze gegevens om. Wanneer je gezondheidssituatie, of die van een van je huisgenoten verandert, vragen we je dit later te veranderen zodat we dit meenemen in de matching.
Required
Verklaring
De ingevulde gegevens worden opgenomen in het gegevensbestand van het Vrijwilligerscentrum Wageningen en gedeeld met instellingen binnen Wageningen die de hulp aan inwoners coördineren. Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk om met je data, maar omdat wij niet kunnen garanderen dat er nooit een verkeerd contactgegeven doorgegeven gaat worden vragen we je akkoord te gaan met het onderstaande eigen risico.
We gaan vertrouwelijk om met de door jou ingevulde informatie. Door de aanmelding via dit formulier ga ik ermee akkoord dat de door mij ingevulde gegevens worden gedeeld met derden met als doel het verstrekken van hulp aan inwoners via instellingen in Wageningen ten tijde van de uitbraak van COVID-19. Ik verklaar mijn gezondheidssituatie, en die van mijn huisgenoten, naar waarheid te hebben ingevuld. *
Required
En Nu?
Dank voor je aanmelding bij Coronahulp Wageningen! We gaan we matchen aan een vraag en nemen dan contact met je op. Je kunt je aanbod ook eventueel kwijt op de facebookgroep Coronahulp Wageningen.
We vragen je om direct je de status van je gezondheidssituatie te veranderen in je formulier, wanneer dit aan de orde is.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy