I love My Health In The Winter
Datorită faptului că ultimele noastre întâlniri au avut loc anul acesta la Cetatea Medievala, te invităm joi, 14 noiembrie 2018 ora 18.00, în sala Cupola din Cetatea Medievală, să luați parte la o nouă ediție a evenimentul I Love My Health in the winter.
În cadrul evenimentului vom prezenta Keynote speakeri din diverse domenii precum nutriție, cosmetică și psihologie. Invitații noştri ne vor vorbi atât despre întreținerea tenului pe timpul iernii, pentru doamne, cât și despre întreținerea bărbii, pentru domni; despre nutriție şi felul în care să ne creştem imunitatea în sezonul rece şi nu în ultimul rând despre stresul sărbătorilor de iarnă și ”depresia de Crăciun".

Participă și vei beneficia automat de vouchere de reducere oferite de sponsorii şi colaboratorii noştri!
Dacă te pregătești de iarnă, începe cu corpul tău. Așa că te aşteptăm cu mare drag la I Love My Health in the winter!

Preț: - Early Bird: 20 de lei pană în data de 06.11.2018
- Normal: 30 de lei din 06.11.2018 pană în data 14.10.2018

Nume și Prenume / Családnév és keresztnév *
Your answer
Adresă de e-mail / E-mail cím
Your answer
Număr de telefon / Telefonszám *
Your answer
Sunt de acord ca adresa mea de e-mail și numărul de telefon să fie folosite de către echipa de organizare a evenimentului, formată din membri ai JCI Târgu Mureș, doar pentru a-mi fi transmise informații ce țin de organizarea acestuia / Beleegyezek, hogy e-mail címemet és telefonszámomat a szervezők (a JCI Marosvásárhely tagjai) arra használják, hogy ezen eseménnyel kapcsolatos értesítéseket, információkat küldjenek. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service