Wit Konijn Rood Konijn in Muiderslot
Meldt u hier aan voor Wit Konijn Rood Konijn in het Muiderslot op 13 maart 2021 om 20:00 uur.
Over de voorstelling
Op 13 maart 2021 is het één jaar geleden dat culturele instellingen wereldwijd hun deuren moesten sluiten vanwege corona. Om stil te staan bij dit moment wordt op zaterdag 13 maart, precies één jaar later, om 20.00 uur de kracht van cultuur getoond. Over de hele wereld wordt dan de internationale theaterhit ‘Wit Konijn Rood Konijn’ gespeeld van de Iraanse schrijver Nassim
Soleimanpour.

Een van de locaties waar dit gebeurt is het Muiderslot, het oudste podium van Nederland. De Creatieve Coalitie slaat de handen ineen met het Muiderslot om samen een podium te bieden aan Wit Konijn Rood Konijn. De voorstelling wordt gespeeld door actrice Sytske van der Ster. Kijkers van de livestreams over de hele wereld ervaren dat je door kunst een gevoel van vrijheid kunt ervaren, zelfs tijdens een lockdown.

Het bijzondere aan deze voorstelling is dat de tekst van het stuk in een verzegelde envelop zit. En deze pas ter plekke, op het podium, door de actrice geopend wordt. Met de stapel beschreven vellen in de hand begint zij, geheel onvoorbereid, aan een eerste lezing, die meteen de definitieve uitvoering is. Dit stuk is sinds de première tien jaar geleden in meer dan 25 talen vertaald, waaronder het Nederlands, en is al duizenden keren opgevoerd. En steeds door andere acteurs. Want wie het één keer gespeeld heeft, kent het stuk, en mag het niet nog een keer spelen.

Reserveer een plek door uw naam en mailadres achter te laten
Voor deze voorstelling heeft u een computer of tablet met toegang tot internet met een (ingebouwde) webcam en microfoon nodig. Voor vragen kunt u terecht bij communicatie@decreatievecoalitie.nl onder vermelding van de locatie van de voorstelling.

Heeft u zich aangemeld, dan ontvangt u op dezelfde dag in de avond een bevestiging. De daadwerkelijke link voor de stream en instructie ontvangt u op 13 maart.

* Niks ontvangen? Vergeet niet in uw spambox te kijken
Giften
De Creatieve Coalitie maakt met veel plezier dit theaterstuk voor u. Als u begaan bent met de makers dan kunt u ons steunen: Kunstenbond ovv GIFT R/W Konijn Muiderslot - Creatieve Coalitie op rekeningnummer NL76TRIO0391205005

Elke gift is meer dan welkom. We zijn u dan ook zeer dankbaar.
Naam *
Emailadres *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy