Geboortelijst 'Trees en Boomba'
Email address *
Naam oudste kind *
Your answer
Klas oudste kind *
De lijst van Trees en Boomba
Wil je meer info over ons speelgoed? Laat de muisaanwijzer even op de foto staan en je leest meer.
Reuzentol € 54,95
Deze tol, die geschikt is voor 1 of 2 kinderen, biedt uren speelplezier: balanceren, draaien...
Muti € 635
Een tunnel ! Plezier verzekerd. Muti is niet alleen een tunneltje, als 2 kinderen op zijn « oren » plaatsnemen, is hij tegelijk een schommel, aangezien de onderkant licht gebogen is. Bovendien is er geen gevaar voor de vingertjes, alles is goed doordacht.
Joli € 520
Zich op de armen optrekken en met de benen slingeren, kruipen, op de « oren » gaan zitten en gezellig babbelen… Joli is een aantrekkelijk product voor klein en groot.
Amuroll € 250 voor een wielenset
Eenvoudige vormen, die de kinderen op alle mogelijke manieren doen bewegen op school: da’s Amuroll. Behendigheid, evenwicht, wedloop, geheugenspel, pedagogie, gezondheid, zetel, tunnel, hinkelspel,… Afhankelijk van de opstelling is elk spel weer anders en nieuw.
Stuurwielen € 25 per stuur
Speelkansen voor de kleuters, zeer degelijk gemaakt en een tegelijk kleurrijke verfraaiing. Draaiende stuurtjes zijn altijd een succes op de kleuterspeelplaats !
Buitenkeukentje € 160
De kinderen kunnen met dit houten kinderkeukentje hun fantasie volledig de vrije loop laten. Een heerlijke taart bakken in de oven, lekker kokkerellen op de kookplaat en natuurlijk mag de afwas niet vergeten worden.
Ik sponsor voor dit spelmateriaal. *
Ik kies mijn sponsorbedrag en schrijf dit over op het rekeningnummer van de school met als mededeling 'boomborrel' en naam oudste kind. *
Required
(optioneel) Mijn zelfgekozen bedrag is:
Your answer
Hoe gebeurt de betaling?
U schrijft het gekozen bedrag over op de rekening van de school (BE69 4665 5612 7178) met de vermelding (naam en klas oudste kind + geboortelijst boom). Alvast bedankt!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service