Atelierele de comunicare pentru ONG-uri „Communication Accelerator Hub”
Reprezentanții organizațiilor societății civile (OSC) sunt invitați să participe la o serie de ateliere de comunicare cu titlul ”Communication Accelerator Hub”.

Atelierele sunt realizate în cadrul Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă (MPSCS) în Moldova implementat de FHI 360 şi susţinut de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Scopul acestor instruiri constă în sensibilizarea publicului larg despre eforturile și realizările organizațiilor societății civile în îmbunătățirea vieții beneficiarilor lor.

În cadrul atelierelor, participanții își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare, fiind instruiți în următoarele domenii:

• Soluții strategice pentru comunicarea eficientă a OSC
• Elaborarea contentului multimedia și consolidarea relațiilor cu mass-media
• Producerea materialelor multimedia creative
• Comunicarea și promovarea în rețelele de socializare
• Comunicarea prin intermediul evenimentelor

Atelierele vor fi organizate în patru ediții pentru patru grupuri de participanți formate din reprezentanții a maxim 7 OSC la fiecare ediție (max. 15 persoane per grup) și vor avea loc în perioada 2 iulie - 17 iulie la hotelul Regency, mun. Chișinău, după cum urmează:

Ediția I – 2-3 iulie

Ediția II – 5-6 iulie

Ediția III – 9-10 iulie

Ediția IV – 16-17 iulie

Atelierele se vor desfășura în limba română, vorbitorii de limbă rusă vor fi asistați pe parcursul atelierului de către un facilitator de limbă rusă. După desfășurarea atelierelor, maxim 30 de organizații vor putea beneficia, la cerere, de asistență în elaborarea unor produse de comunicare.

Doritorii de a participa la ”Communication Accelerator Hub” sunt invitați să completeze formularul de mai jos, până la data de 25 Iunie 2018.

Locurile sunt limitate, de aceea participarea la ateliere se va face în baza aplicațiilor, conform următoarelor criterii:

1. Motivația de a participa la instruire.
2. Experiența persoanei în domeniul comunicării.
3. Disponibilitatea și interesul de a implementa cunoștințele acumulate în cadrul instruirii.

În procesul de selecție, prioritate se va acorda organizațiilor partenere ale Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova și participanților în cadrul Târgului ONG 2018.

Vor fi contactate doar persoanele selectate, nu mai târziu de data 28 iunie 2018.

Organizatorii vor rambursa cheltuielile de cazare și transport pentru participanții din regiuni.

Persoana de contact: Iulia CEREVCO – e-mail: icherevco@parc.md.

Organizarea atelierelor este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), în cadrul Programului „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova” (MPSCS), implementat de FHI 360.
Pentru mai multe informații despre MPSCS vizitați: www.fhi360.md

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms