JORNADA PORTES OBERTES - INSCRIPCIÓ FAMÍLIES
Inscriu-te a la Jornada de Portes Obertes per facilitar l’acompanyament durant la visita.
Nom de l'alumne/a *
Your answer
1r cognom de l'alumne/a *
Your answer
2n cognom de l'alumne/a
Your answer
Mail de contacte *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Etapa amb la qual esteu interessats .
Aspectes que voleu aclarir
Your answer
He llegit i accepto les condicions de protecció de dades *
Required
Condicions de protecció de dades de caràcter personal
FUNDACIÓ EDUCATIVA JESUITINAS, l’informa, d’acord amb l’article 13 del Reglament (EU) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades (endavant, RGPD), que incorpora les seves dades personals amb el seu consentiment a un fitxer automatitzat de la nostra propietat, a fi i efecte de gestionar la seva sol·licitud i informar-li sobre l’oferta educativa de “Fundación Educativa Jesuitinas”.
El responsable del tractament és la “Fundación Educativa Jesuitinas”, amb CIF R-2802437J i domicili a Madrid, Avenida del Valle, 6. Per a qualsevol qüestió relativa a aquest tractament de dades es pot adreçar al Delegat de Protecció de Dades, per email a protecciodades@assumpciobadalona.com o en el número de telèfon 93 387 15 54. En particular, davant d’ell, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les dades, com també el dret a no estar subjecte a decisions individualitzades automatitzades. En tot cas, recordi que sempre pot presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.
La finalitat del tractament és la de comunicar-li qualsevol informació relacionada amb la seva sol·licitud sobre l’oferta educativa de l’Escola Mare de Déu de l’Assumpció que forma part de la “Fundación Educativa Jesuitinas”.
Es garanteix la utilització de les dades personals de manera confidencial, complint amb el grau de seguretat i protecció adequat, tenint en compte les mesures de seguretat legalment establertes per evitar la seva pèrdua, deteriorament i transferència o accés a tercers no autoritzats. En cap cas no seran cedides a tercers ni seran emprades o venudes amb finalitat comercial.
En acceptar aquestes condiciones, estarà prestant el seu consentiment perquè “Fundación Educativa Jesuitinas” tracti les seves dades en les condicions indicades i amb les finalitats indicades, consentiment que podrà revocar en qualsevol moment, sense que això invalidi el tractament que s’hagi anat fent fins al moment.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service