INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS 2018/2019
Email address *
==============LLEGIR ATENTAMENT================
A través del present formulari es gestionaran les altes en les activitats extraescolars de l'Escola Taber per al curs 2018/2019.

Un cop omplert el formulari, rebreu en el vostre correu electrònic una confirmació de recepció amb una còpia del full d'inscripció (si us plau comproveu la carpeta de correu brossa, no sigui el cas ...).

Aquest mail confirma la correcta recepció del formulari, però no garanteix l'existència de places automàticament. Un cop tancat el període de recepció de sol·licituds, si en el termini d'una setmana no hi ha comunicació en contra, la plaça quedarà automàticament actualitzada. Les famílies seran contactades únicament en el cas d'existir problemes amb les places sol·licitades.

El formulari s'ha d'omplir una única vegada per alumne. En cas d'errors o qualsevol altre problema, NO torneu a omplir un nou formulari, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu extraescolars@taber.cat, i nosaltres us atendrem en el que faci falta.

Finalment, recordar-vos que la pagina web de l'escola trobareu un dossier amb tota la informació sobre la inscripció i funcionament de les activitats (calendari d'inscripció, activitats ofertades, normativa ...).

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PL28 Ingenieria SL. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms