EDU-ARCTIC2: påmelding til prosjektet
Velkommen! Her melder du deg på EDU-ARCTIC2-prosjektet og får tilgang til læringsverktøyene.

"EDU-ARCTIC2: fra polarforskning til lidenskap for vitenskap" er innovativ naturutdanning for polske og norske skoler takket være samfinansiering på ca. EUR 240 000 fra Island, Liechtenstein og Norge, som en del av utveksling av EØS-midlene.

EDU-ARCTIC 2 prosjektmål:
• øke ungdoms kunnskap om natur, geografi, naturressurser og sosiale forhold i polarområdene og øke forståelsen for miljøutfordringer og klimaendringer
• økt ungdoms interesse for å velge en utdanning - og kanskje også karriere - innen miljø- og naturvitenskap, ved å invitere dem inn i forskningsverdenen, hvor de bl.a. får møte forskere i direktesendte nettforedrag og kan spørre om alt de lurer på om forskning generelt eller det som er tema for foredraget.
• tilby engasjerende og varierte digitale læringsverktøy på hvert tema, og introdusere noe pedagogisk nytenkende ved å bruke 360° videoer.

MERK: Du vil få en bekreftelse fra oss per e-post på din påmelding. Vi behandler hver påmelding personlig så ha tålmodighet med hvor raskt vi bekrefter din påmelding. I bekreftelsen får du også detaljert oppskrift på hvordan du kommer i gang med å bruke læringsverktøyene.
Navn (fornavn etternavn) *
E-post *
Gjenta e-post for sikkerhets skyld *
Navn på skolen du underviser på *
Skolens adresse (gate, postnummer, poststed) *
Antall elever du underviser
Hvorav antall jenter
Alder på elevene du underviser mest
Å gi personlige data er frivillig, men nødvendig for å kunne registrere seg for prosjektet. Jeg samtykker herved i at personopplysningene mine i form av navn, etternavn og e-postadresse lagres for å registrere meg for EDU-ARCTIC2-prosjektet. Jeg har lest innholdet i informasjonsklausulen (https://www.igf.edu.pl/gdpr, norsk oversettelse ved google), inkludert informasjon om formålet og metodene for behandling av personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg har rett til å få tilgang til og korrigere mine oppgitte data. Jeg tillater at dataene mine lagres av IG PAS – Institute of Geophysics, Polish Academy for Sciences (prosjekteier), og at de kan overføres til norsk prosjektpartner NIBIO – Norsk Institutt for Bioøkonomi, samt Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji - operatora programu EDUKACJA (den polskstyrte stiftelsen som forvalter EØS midlene som finansierer prosjektet).* *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy