Primul meu film documentar. Atelier practic pentru liceeni. Ediţia a 21-a (Câmpina, 2020)
Atelierul Primul meu film documentar are loc pentru prima dată în această vară în Câmpina!

Căutăm 12 liceeni care vor să spună povești despre ei și comunitatea în care trăiesc cu ajutorul camerei de filmat.

Dacă ești curios legat de ce se întâmplă în jurul tău, dacă ai lucruri despre care ai vrea să vorbești dar nu știi cum, dacă ești pasionat de filme sau pur și simplu dacă îți place să accepți noi provocări, te invităm să te înscrii la atelier.

Aici vei învăța cum să folosești o cameră de filmat, care sunt etapele de realizare a unui film documentar, vei fi provocat să descoperi lucruri pe care nu le știai despre comunitatea ta sau vei explora și transforma în film preocupările și lucrurile cu care te confrunți zilnic.

Atelierul „Primul meu film documentar” se adresează liceenilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani care se pot înscrie la atelier prin completarea acestui formular

Termen-limită pentru înscrieri: 16 iulie 2020, ora 23'59''

Perioada de desfășurare a atelierului este:
20/23 Iulie (Sesiunea I)
3/6 August (Sesiunea II)
7/12 Septembrie (Sesiunea III)

Sesiunile se vor desfășura la Casa de Cultură Geo Bogza. În cazul în care restricțiile cauzate de pandemia COVID19 nu vor permite desfășurarea întalnirilor în spații publice, sesiunile vor fi desfășurate online.

Primul meu film documentar - ediția 21 - Câmpina 2020 este organizat de Asociația Vira în parteneriat cu Casa de Cultură Geo Bogza și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Primul meu film documentar constă într-o serie de cursuri practice destinate formării de abilităţi în domeniul cercetării de teren, documentării sociale, precum și în domeniul vizualului (tehnici și metode de filmat, editat și fotografiat) și vine în continuarea unui model de educație nonformală pe care ViraFilms și Asociația Vira l-au dezvoltat în ultimii șase ani și care presupune implicarea activă a tinerilor în problemele comunității.


Detalii despre edițiile precedente găsești la www.atelieredefilmdocumentar.ro
Nume *
Prenume *
Data nașterii *
Telefon *
E-mail *
Locuiești în Câmpina sau în localitățile din proximitatea orașului? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vira. Report Abuse