Aanmelding Bangerstox Ovalracing Ter Apel, zondag 1 april (1e paasdag)
Aanmelden voor de gastklasse Bangerstox bij de Ovalraces van zondag 1 april 2018 in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel kan vanaf heden en is verplicht. Bangerstox is een contact klasse waar alleen linksom rond geduwd mag worden. Follow- in of inrijden op stil staande auto is verboden. Dus niet bangeren! Hier zal streng op worden toegezien en bestraft, zodat deze Bangerstox gastklasse niet bij een eenmalig optreden blijft.

Het aantal deelnemers is begrenst. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per e-mail.

Bangerstox in actie op het ovale asfalt in Ter Apel
Klasse *
Required
Startnummer *
Your answer
Naam (voor- & achternaam) *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
e-mailadres *
Your answer
NAB licentie
Vul hier je in NAB licentienummer 2018 in! Indien je geen NAB jaarlicentie hebt kun je een NAB daglicentie tijdens het evenement op het circuit aanschaffen. Vul hieronder dan 'daglicentie' in.
NAB licentienummer *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Transpondernummer
Alleen coureurs met werkende transponder kunnen meestrijden voor de prijzen en het dagklassement. Indien geen transponder, vul hieronder dan 'geen' in.
Your answer
Bedankt voor uw inschrijving!
Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van de organiserende Noord Nederlandse Ovalracing, www.ovalracing-terapel.nl
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service