Inventarisatie Zwemsoos op zaterdagochtend
In het kader van de opleiding ‘Lesgever Zwem- ABC’ inventariseer ik de behoefte onder bestaande DZT-leden en mogelijke nieuwe leden (ouders, overige familie, vrienden, collega’s) om op zaterdagochtend tijdens de DZT-uren een zwemsoos te organiseren voor kinderen t/m 14 jaar met minimaal zwemdiploma B.
Omdat herhaling voor kinderen belangrijk is om de aangeleerde zwemvaardigheden op peil te houden en het voor ouders niet altijd mogelijk is om recreatief te gaan zwemmen met de kinderen wil ik graag inventariseren of er behoefte is aan een ‘zwemsoos’.
Tijdens een zwemsoos kunnen kinderen vrijzwemmen, maar kunnen ook regelmatig een aantal voorbereidde activiteiten/clinics uitgevoerd gaan worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een zwemsurvival (soort van apenkooi in het water), een waterpolo-clinic, een wedstrijdzwemmen-clinic, een borstcrawl-les, reddend zwemmen, snorkelen, plankspringen enz.

Door onderstaande vragen in te vullen helpt u mij in het opleidingstraject en geeft u het bestuur van de vereniging inzicht in de interesse voor een zwemsoos op zaterdagochtend.

U kunt de vragen anoniem invullen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de resultaten en bericht ontvangen als er nieuwe zwemactiviteiten op zaterdagochtend starten, vul dan aan het einde van de enquete uw naam en e-mailadres in.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Met sportieve groet, Silvie Vissers - Manders

1. Heeft u belangstelling om uw kind/kinderen op zaterdagochtend te laten zwemmen?
2. Welk tijdstip heeft uw voorkeur?
3. Wat is het maximumbedrag dat u wilt betalen per les/activiteit?
Your answer
4. Is/zijn uw kind/kinderen al lid van DZT?
5. Bij welke onderdelen?
6. Welke dagen en tijden zwemt/zwemmen uw kind/kinderen? En op welk onderdeel?
Your answer
7. Welke zwemdiploma’s heeft uw kind/kinderen?
8. Wanneer heeft/hebben uw kind/kinderen deze zwemdiploma’s behaald en bij welke vereniging?
Your answer
9. Hoe frequent heeft uw kind nog gezwommen daarna?(meerdere keuzes mogelijk)
10. Welke andere sport beoefent/beoefenen uw kind/kinderen en in welke mate?
Your answer
11. Als u uw kind/kinderen lid zou laten worden, hoe ziet u dan graag de termijn van het lidmaatschap? (i.v.m. badhuur per kalenderjaar)?
12. Heeft u interesse om volgens een vooraf opgesteld schema mee toezicht te houden? (verantwoording blijft bij de gediplomeerde instructeur)
Heeft u opmerkingen, vragen of tips? Vermeld deze dan aub hieronder.
Your answer
Uw naam en mailadres – niet verplicht! (deze gegevens gebruiken wij alleen om u te informeren over de resultaten van de inventarisatie en mogelijke start van nieuwe zwemactiviteiten op zaterdagochtend).
Your answer
E-mail adres
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service