Μαθήματα Ισπανικών
Ο οργανισμός EUphoria εφαρμόζει τη μέθοδο της βιωματικής μάθησης και έχει ως στόχο να κάνει την εκπαίδευση αποτελεσματική και ταυτόχρονα διασκεδαστική. Μέσα από την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας, πέρα από την εκμάθηση νέας γραμματικής και λεξιλογίου, εστιάζουμε πολύ στη γνωριμία με την ιδιαίτερη κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της χώρας, τη γλώσσα της οποίας μαθαίνουμε.
Μαθήματα Ισπανικών
Νέα τμήματα ξεκινούν όλο τον χρόνο!

Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή 3 - 6 άτομα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ONLINE και ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

- Για επίπεδα γλώσσας Α1 εώς Β2, τα μηνιαία δίδακτρα είναι 60€/μήνα και πραγματοποιείται ένα 2ωρο μάθημα την εβδομάδα.

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

- Για επίπεδα γλώσσας Α1 εώς Β2, τα μηνιαία δίδακτρα είναι 100€/μήνα και πραγματοποιούνται 2 δίωρα μαθήματα την εβδομάδα.Μόλις συμπληρωθεί η τάξη, θα κανονιστεί μια συνάντηση γνωριμίας με τον/την καθηγητή/τρια και τους υπόλοιπους μαθητές για να γνωριστείτε και να καθορίσετε τις μέρες και τις ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων σας.

Τα δια ζώσης μαθήματα πραγματοποιούνται στα γραφεία του οργανισμού EUphoria που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, Λ.Αλεξάνδρας 31Α. Στάση τρόλεϊ και λεωφορείων: ΣΟΝΙΑ. Μετρό: Γραμμή 1 σταθ. ΒΙΚΤΩΡΙΑ.
Εύκολο πάρκινγκ.
Έχουν παρθεί όλα τα μέτρα προστασίας και απολύμανσης.

Αν θέλεις να ενταχθείς σε νέο τμήμα, παρακαλούμε συμπλήρωσε αυτή την φόρμα για να κρατήσεις την θέση σου και στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για το τμήμα που μπορείς να ενταχθείς.

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook: EUphoria Life Long Learning, ή μέσω email στο euphoria.life.long.learning@gmail.com


Φιλικά,

Η ομάδα της EUphoria
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
E-mail *
Facebook *
Σε ποιο επίπεδο γλώσσας θα ήθελες να ενταχθείς; *
Όσον αφορά τις ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων, για τι τμήμα ενδιαφέρεσαι; *
Προτιμάτε εβδομαδιαίο ή ταχύρυθμο τμήμα; *
Πώς ενημερωθήκατε για το Euphoria Life Long Learning; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy