Prijava na Zoom online omladinsku obrazovnu dijalošku platformu: „PISA 2018 i novi izazovi s kojima se obrazovanje susreće danas“ u sarajevskoj regiji
Poštovani/e,

pozivamo Vas na Zoom online omladinsku obrazovnu dijalošku platformu: „PISA 2018 i novi izazovi s kojima se obrazovanje susreće danas“ za sarajevsku regiju, koja će se održati u četvrtak, 12.11.2020. godine preko aplikacije Zoom (registracija učesnika od 12:45-13:00).

Ljubazno Vas molimo da prihvatite naš poziv i da svojim prisustvom doprinesete kvalitetu diskusije na obrazovnoj dijaloškoj platformi, a sa ciljem zagovaranja kvalitetnog obrazovanja.

Svoj dolazak možete da potvrdite tako što ćete popuniti ovaj obrazac za prijave s napomenom da je broj mjesta ograničen i da će se lista učesnika sastavljati po redu prijavljivanja. Nakon popunjavanja obrasca biće vam proslijeđen dnevni red i link putem kojeg se možete uključiti na Zoom platformu.

Detaljnije informacije o projektu obrazovnih dijaloških platformi možete da pročitati na sledećem linku: https://genesisbl.org/obrazovne-dijaloske-platforme-bice-odrzane-onlajn-za-ucesnike-iz-osam-opstine/

Ovdje želimo naglasiti da će za sve aktivne učesnike obrazovne dijaloške platforme biti obezbjeđeni pokloni i uvjerenje o učešću, pa Vas ljubazno molimo da pažljivo popunite prijavni obrazac i ostavite nam podatke o adresi na koju želite da Vam pošaljemo materijale.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti na adresu lanalugonja.genesisp@gmail.com ili na broj telefona 066 315 545, Lana Lugonja, projektni asistent.
Ime i prezime: *
Molimo Vas da upišete Vašu e-mail adresu na koju će Vam biti poslan dnevni red i link za priključivanje Zoom platformi. *
Kao dio aktivnosti koje će biti organizovane, planirano je da se učesnicima kao zahvalu za učešće na kućnu adresu pošalju prigodni pokloni (rokovnik, olovka i uvjerenje o učešću). Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresovani, napišete Vašu kućnu adresu kako bismo Vam nakon učešća poslali paket:
Planirano je da Zoom online dijaloška platforma bude snimana te da se na kraju aktivnosti svi učesnici zajedno uslikaju. Molimo Vas da potvrdite da li imamo Vaše dopuštenje za snimanje i fotografisanje. Materijali koji budu zabilježeni biće korišteni isključivo u svrhu promocije i evaluacije projekta.
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy