Welkom bij de Lucrasoft HIAthlon
Tijdstip van evenement: 14 September 2019

Neem contact met ons op via vrwHiathlon@gmail.com
Wat fijn dat jij vrijwilliger bij ons wil zijn.
Een evenement als de Lucrasoft HIAthlon organiseert zich niet vanzelf, daar ziten UREN van voorbereiding in. zonder jou zijn al die uren voor niets geweest. jij bent heel belangrijk voor een kleine organisatie zoals de Lucrasoft HIAthlon.
Wij willen je vragen het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, niemand anders dan de organisatie heeft toegang tot jouw gegevens die wij alleen gebruiken om je een cursus aan te bieden danwel om je te verzekeren. en uiteraard om contact met jou te houden. jij bent samen met ongeveer 95 andere vrijwilligers het gezicht van de organisatie. het is onze droom en wens om dit evenement vaker te laten terug keren. dat kunnen we alleen bereiken als we goed samenwerken, open communicatie hebben. mocht je vragen hebben dan kun je alijd mailen naar vrwHiathlon@gmail.com t.a.v. Christa Hamels, Wij gaan er alles aan doen om je zo snel mogelijk te beantwoorden.

In het kader van de AVG vragen wij je toestemming om je gegevens op te slaan. het spreekt voorzich dat wij deze gegevens niet aan derden overhandigen.
Naam *
E-mail *
Telefoon nummer *
geboorte datum *
MM
/
DD
/
YYYY
Gewenste Functie *
Op welke tijden kun je aanwezig zijn *
Required
ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan, de organisatie geeft jouw gegevens NIET aan derden *
Required
Ik geef toestemming om Foto en Video materiaal te gebruiken op social media en evt voor promotie doeleinden tbh de Lucrasoft HIAthlon *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy