UNO // Suuren näyttämön visio -työpaja ke 24.10. Lahden KT
TYÖPAJA ke 24.10. klo 13-16.30 Lahden kaupunginteatteri, Juhani-näyttämö (Kirkkokatu 14, Lahti)

Tule luomaan suuntaa suomalaisen ammattiteatterin suurille näyttämöille!

Suuren näyttämön visio -työpaja on jatkoa toukokuussa 2018 Viiruksella järjestetylle seminaarille, joka kokosi joukon teatterin ammattilaisia suurta näyttämöä ja sen tulevaisuuden näkymiä koskevien inspiroivien näkemysten ja havaintojen äärelle.

Kevään seminaarin ryhmätyöskentely tiivisti tehtävämme lokakuun jatkotyöpajalle: Jos tiensä päässä on teatteritalojen muuttumaton tuotantoprosessi, haaveet megahiteistä, mielikuva suuresta yleisöstä ja pyrkimys vaarattomuuteen, mitä/mikä on suuren näyttämön visio tekoina?

Uuden näytelmän ohjelman järjestämä työpaja on suunnattu teatterin ammattilaisille ja opiskelijoille, ja sen vetää UNOn asiantuntija Kati Sirén.

Huom! Työpajan jälkeen (klo 18) Lahden kaupunginteatterissa alkaa Lea-palkintojuhla, jossa kuullaan lukudraamaotteet kolmesta finalistinäytelmästä, joista yksi palkitaan vuoden 2017 parhaana näytelmätekstinä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen työpajaan viimeistään ke 17.10.2018


LISÄTIEDOT

UNOn johtaja Saara Rautavuoma
saara@teatterikaksipistenolla.fi
p. 050 302 0706

ILMOITTAUTUMINEN
Voit ilmoittaa useampia osallistujia kerralla, ilmoita nimet tai vähintään yksi osallistujan nimi ja muiden tulijoiden määrä
Nimi (ja mahdollinen edustettava taho)
Your answer
Sähköpostiosoite
Jos ilmoitat useita ilmoittautujia kerralla, ilmoita vähintään yksi sähköpostiosoite, johon lähetetään ennakkotiedot ennen työpajaa
Your answer
Lisätiedot, kysymykset
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms