Sacred Feminine Holistic Dance
O femeie este in energie feminina atunci cand in loc sa planifice totul isi permite sa curga, are incredere in receptivitatea si intelepciunea ei, este dispusa si deschisa sa iubeasca fara conditii.

Puterea autentica a unei femei vine din capacitatea ei de a oferi iubire neconditionata. Cand acest lucru se intampla intreaga lume este hranita de cea mai pretioasa energie pe care o putem experimenta ca fiinte umane, o energie care ne imbogateste, ne da o forta imensa si ne ridica dincolo de limitele noastre, care ne expansioneaza si ne incarca.

Va invit sa va deschideti inimile si sa ascultati vocea care sopteste incet in strafundurile fiintei voastre. Lasati-o libera, sa se exprime prin voi.

Intalnirile intre femei sunt un moment pentru a te reconecta cu frumusetea energiei feminine, un moment de a te reconecta cu starea de deschidere, de curgere si iubire, un moment de a te echilibra, un moment de a vindeca parti din tine, un moment de a primi si a oferi suport, un moment de a fi vazuta, acceptata, inteleasa, ascultata.
Este un moment de a te reconecta la Zeita din tine, de a-ti recapata stralucirea, si puterea interioara.

Folosim miscari fluide, fuziuni din Tribal Dance, Belly Dance, Dans Holistic,Sufi, tehnici de respiratie, de conectare cu corpul, sunete, interiorizare, meditatii, precum si tehnici speciale secrete din dansul sacral, pentru a debloca energia stagnanta, a elibera stresul si emotiile negative din corp.

Practicile si miscarile speciale de dans ne vor ajuta sa ne reconectam cu corpul nostru, sa ne calmam mintea. Iesim astfel din zona de confort, ne dam jos mastile si ne acceptam toate partile din noi…Vom trezi astfel senzualitatea noastra, ne vom conecta cu frumusetea autentica, creativitatea si spontaneitatea noastra.

Dansul holistic Shakti ne ajuta sa ne relaxam, sa ne eliberam de frici, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne recapatam increderea in noi, sa ne simtim libere, spontane si feminine.
In acelasi timp ne vom imprieteni cu sexualitatea noastra, ne vom recapata libidoul si senzualitatea, vom capata gratie si flexibilitate, vom avea mai multa energie si pofta de viata.

Prin procese intuitive deschidem spatiul inimii si activam in noi tot ce este mai bun, plantam semintele pentru un nou inceput pozitiv in viata noastra.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

DANSUL este o parte fundamentala a istoriei noastre umane. De mii de ani oamenii au dansat ca o forma de CONECTARE, EXPRIMARE, ARTA, RUGACIUNE, CELEBRARE.
Onorand Sacralitatea vietii suntem profund interconectate la toate nivelurile cu ESENTA noastra si cu lumea din jurul nostru.

Vom crea un spatiu sacru, suportiv, in care putem elibera tot ceea ce nu ne mai serveste, un spatiu in care ne putem relaxa si deschide inima, trupul si mintea.
Vom descoperi puterea si misterul dansurilor si ritualurilor ancestrale prin miscare, muzica, sunete, iubire si nemiscare.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

🔎 DETALII ADMINISTRATIVE

COST SEDINTA : 70 lei/persoana

~ Abonament Dans Holistic: 240 lei (4 sedinte/persoana)

Data: In fiecare MARTI de la ora 19:20-21:00
Durata unui modul: 1h40
Locatie: Ahimsa Yoga, str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti.
Telefon: 0741 340 618

De unde ati aflat despre eveniment? *
Va informam ca începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR). Pentru completarea formularelor trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ca noi sa va tinem la curent cu desfasurarea evenimentului. Mentionam ca, acordul dumneavoastra trebuie exprimat clar, precis si neechivoc. *
Numele si prenumele *
Your answer
Adresa de e-mail: *
Your answer
Numarul de telefon *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy