Agility vintertreninger Sportshunder, tirsdager 2019/2020 i Trondheim Hundehall
I år blir treningene lagt opp på en ny måte.
Treningen vil foregå i hele Trondheim hundehall tirsdager kl 17.00-19.00 fra oktober til april. Og den vil deles opp to grupper som trener annen hver tirsdag: Man kan bli med på den ene eller begge gruppene.

Gruppe 1
datoer: 1.okt, 15.okt, 29.okt, 12.nov, 26.nov, 10.des,(24.og 31.des til disposisjon) 7.jan21.jan, 4.feb, 18.feb, 3.ma, 17.ma, 31.ma,(7.ap til disposisjon) 21.april
På denne gruppen vil det bli satt opp en hel bane pluss en liten kombisasjon. Deltagerne på denne gruppa bytter på å ta med baner(selvsagt ingen problem og spørre om hjelp til valg av bane), man får 2 datoer man er ansvarlig for å ta med banetegning i løpet av perioden, bane fra konkurranse eller treningskombinasjon. Her hjelper man hverandre. (10 plasser)

Gruppe 2
datoer: 8.okt, 22okt, 5.nov, 19.nov, 3.des, 17.des, 14.jan, 28.jan, 11.feb, 25.feb, 10.ma, 24.ma,, 14.ap, 28.april
På disse treningene vil det bli satt opp to kombinasjoner i hallen av Annemarie, og hun blir med som treningsansvarlig for de som ønsker tilbakemeldinger. Det vil ikke være de aller vanskeligste kombinasjonene, men fokus på hinderkunnskap, grunntrening og flyt. (12 plasser)


Om dere er usikre på hvilke grupper dere ønsker/bør bli med på er det bare å spørre om råd, kontakt@sportshunder.no eller på FB.
Email address *
Navn på fører *
Your answer
Kallenavn hund *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Hvilken gruppe ønsker du, og hel eller halv plass *
Kommentar
Your answer
Jeg er oppmerksom på at jeg deltar på treningene på eget ansvar og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake og jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Sportshunder AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Sportshunder AS har ingen forsikring som dekker eventuelle skader. Dette må hver deltaker sørge for selv.
Påmelding er økonomisk bindende. Etter påmelding vil du få en mail med ev. bekreftet plass og betalingsinformasjon. Det skal være innbetalt før første treningskveld. Du står fritt til å selge plassen din til en annen agilityekvipasje om du ikke får til å benytte plassen selv. Gi da beskjed.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy