Opiskelija-ilmoittautuminen Gispo Oy:n paikkatietokoulutuksiin
Gispo Oy tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua paikkatietokoulutuksiin edullisemmalla opiskelijahinnalla. Tutustu ensin koulutustarjontaan osoitteessa www.gispo.fi/koulutukset ja Ilmoittaudu valitsemaasi koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake.

Kaikki ilmoittautuneet lisätään jonoon, josta valitaan koulutuksiin osallistujia hakijan motivaatiotekstin ja ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Koulutukseen valitaan osallistujia listalta vain jos koulutuksessa on tilaa. Olemme yhteydessä valittuihin henkilöihin viimeistään kahta viikkoa ennen koulutusta. Koulutukseen valituilta peritään osallistumismaksu, joka on 50 euroa per päivä. Varmistathan, että pystyt osallistumaan koulutukseen ennen ilmoittautumista!

Tarkemmat tiedot Gispon paikkatietokurssitarjonnasta ja koulutusten päivämäärät löydät osoitteesta www.gispo.fi/koulutukset. Tarjoamme opiskelijoille myös mahdollisuuden ostaa Gispon tukipalvelu koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä 50% alennuksella. Tutustu tarkemmin tukipalveluun osoitteessa www.gispo.fi/tukipalvelu.

Huom. opiskelijahinnalla koulutukseen osallistuminen edellyttää voimassa olevan opiskelijakortin, joka on oltava mukana koulutuspäivänä!

Mihin koulutukseen haluat osallistua? *
Haluan ostaa 12 kk:n tukipalvelun henkilökohtaiseen käyttöön 50% alennuksella (310€ sis. ALV, normaalisti 620€) *
Olen tarkistanut koulutuksen päivämäärän ja pystyn osallistumaan koulutukseen *
Omistan koulutuspäivänä voimassa olevan opiskelijakortin *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gispo. Report Abuse - Terms of Service