Inschrijvingsformulier voor: “MOESMEESTERS 2.0” Tuinieren met kinderen doorheen de seizoenen
Ben jij graag buiten en zit je graag met je handen in de aarde? Vind je het fascinerend hoe de kringloop van de natuur werkt en hoe de mens in harmonie met de natuur kan leven?
Dan schuilt in jou misschien een echte tuinman of -vrouw! Kom bij ons het plezier van tuinieren ontdekken in 1 of enkele sessies. Wil jij liever oogsten wat je gezaaid hebt en jouw plantjes het hele jaar lang blijven opvolgen en verzorgen? Schrijf je dan in voor alle 6 sessies en wordt een echte MOESMEESTER!
Misschien ben jij wel een meester, juf of jeugdwerker met groene vingers en wil jij graag je liefde voor de moestuin doorgeven aan de kinderen/jongeren waar jij mee werkt?
Ook jij kan deze cursus komen volgen!
Per activiteit zijn er twee delen: enerzijds meedoen bij de tuintaken volgens het seizoen (zaaien, planten, oogsten,…) en anderzijds het maken van eigen creaties die erbij passen.
De activiteiten gaan door op zaterdag- of woensdagvoormiddag van 9u30 -12u30 in Samentuin Warmoes tegenover Stokt 134 in Mol .
Kinderen en jongeren vanaf het 2e leerjaar tot en met 15 jaar (onder voorbehoud van corona maatregelen kan de leeftijd beperkt worden tot 12j) zijn welkom om mee te doen. En ook leraars of jeugdwerker.
Per sessie betaal je 8€ en wanneer je voor de hele reeks inschrijft, ontvang je korting en betaal je 30€. Je betaalt op de eerste dag dat je aanwezig bent.
Je kan ook met vrijetijdscheques van de gemeente betalen. Mensen met verhoogde tegemoetkoming kunnen deze cheques aan 50% aankopen (www.gemeentemol.be of www.balen.be).

Reserveer uw plaats via onze website www.TransitieMolenBalen.be. Je kan daar doorklikken naar het inschrijvingsformulier via 'inschrijvingsformulier Moesmeesters 2.0' Bij vragen kan je bellen naar 0473/780095.


Data en inhoud:

* Lente: woensdag 7 april


* Vroege zomer: zaterdag 29 mei

De zon staat hoger en straalt krachtig, de jonge plantjes groeien flink en jonge vogels zingen hun lied.
We kunnen warmte minnende planten buiten zetten en genieten van bloemen op ons bord - wel goed opletten welke! Laat ons de natuurlijke kleurenpracht dan ook vangen om ons huis mee op te fleuren.

* Midzomer: zaterdag 3 juli

info volgt

* Nazomer: woensdag 25 augustus

Info volgt

* Herfst: zaterdag 9 oktober

De dagen worden korter, de bladeren verkleuren en vallen langzaamaan van de bomen. De natuur zorgt zo voor een warm dekentje. Waar kunnen we dit principe ook in de tuin toepassen? We ontdekken de trucjes om voorzorg te nemen voor de koude periode. Dat zowel voor de tuin zelf als ook voor de eigen voorraad - Welke oogst kunnen we nog binnen halen en bewaren? Als je eens zelf gefermenteerde groenten wou maken dan is dit jouw kans!

* Winter: zaterdag 20 november

info volgt

Email address *
Het aantal inschrijvingen is beperkt en zal afhangen van de actuele Corona maatregelen.
Familienaam: *
Voornaam van de kinderen *
Telnr (om u te kunnen contacteren in geval van nood) *
Aantal deelnemers *
Ik blijf als ouder ook aanwezig? *
Required
Leeftijd van de deelnemers *
Required
Indien van toepassing
Voor leerkracht/ jeugdwerker: Welke vereniging? Welke school? Welk leerjaar?
Op welke dagen zijn de kinderen aanwezig? *
Required
Ik weet dat ik op voorhand €30 of 180 lets voor de 6 sessies of €8 of 50 lets per sessie moet betalen. ( Voor Letsers overschrijven naar LZ177) . Je inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnr BE65 8939 4408 4796 van Samentuin Warmoes. Vermeld je naam en ' Moesmeesters' *
Required
Ik waardeer in letsen *
Required
Mijn gegevens mogen bijgehouden worden voor bovengenoemde doeleinden.
Clear selection
GDPR
Uw gegevens worden bijgehouden voor communicatie rond bovengenoemde activiteiten en om u op de hoogte te houden van gelijkaardige activiteiten van onze organisatie. U kunt ten alle tijden uitschrijven voor deze mailings
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy