Неточности в Google Maps за Пловдив
Формуляр за рапортуване на неточност или проблем в данните за градския транспорт на Пловдив в Google Maps
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Обърнете внимание!
Използвайте този формуляр за да докладвате за неточност или проблем с данните за маршрутите, спирките и разписанията, които виждате в Google Maps за градския транспорт на Пловдив.

Моля, имайте предвид, че данните за за градския транспорт на Пловдив, които се показват в приложението Google Maps са статични и са на база документите за разписанията, които общината е възложила на транспортните фирми. Google няма връзка с данните в реално време от центъра за управление на градския транспорт на общинската фирма „Организация и контрол на транспорта“, които се изобразяват върху таблата на спирките из града. Иначе казано, предоставяната информация и упътвания са само за планиране. Автобусите могат да подраняват или закъсняват поради извършване на ремонтни дейности по пътя им, натоварвания в трафика, метеорологични условия, аварии и други причини, които трябва да имате предвид при планирането на маршрута си.

Моля, не очаквайте моментална реакция след подаване на сигнал чрез този формуляр. В зависимост от казуса, проверката му може да отнеме няколко дни, а от изпращането на коригиран dataset към Google до появата му в приложенията също минават 2-3 дни, затова имайте търпение! Отчитайте и факта, че ние сме доброволци и вършим това наред с другите ни редовни ангажименти.

Благодарим ви, че ни помагате да поддържаме данните за Пловдив в Google Maps още по-прецизни!
Докладвам проблем, свързан с: *
Моля, опишете накратко проблема *
Моля, оставете email за връзка  (по желание):
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy