Intresseanmälan till Lärartraineeprogram
Våren 2019 startar AcadeMedia ett nytt lärartraineeprogram tillsammans med Pysslingen Skolor och Vittra. Programmet är framtaget i samarbete med Studentvikarie och kombinerar teori och praktik under ett och ett halvt år. Nu har du chansen att få en deltidsanställning med individuell handledning från en erfaren mentor samtidigt som du går sista terminen på lärarutbildningen. Efter det är ambitionen att erbjuda dig tillsvidareanställning på samma skola.
När du har ansökt kommer Studentvikarie att bjuda in dig till en intervju och efter det börjar sökprocessen efter en skola och mentor som passar dig. Ansökan är inte bindande. Mer information kommer i augusti.
Läs mer på https://studentvikarie.se/larartrainee/

Antalet platser är begränsat så sök redan idag!

Tar du examen i juni 2019? Ansök nu!
Namn *
För- & Efternamn
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Högskola/Universitet *
Namn på skolan
Your answer
Program *
Required
Vilka ämnen/typ av undervisning tycker du är mest spännande? *
Your answer
Beräknad examen *
MM
/
DD
/
YYYY
Hur hittade du Lärartraineeprogrammet *
Personuppgiftsansvarig:
Personuppgiftsansvarig
Studentvikarie Sverige AB
Engelbrektsgatan 28
411 37 Göteborg
dataskydd@studentvikarie.se
Telefon: 010 498 99 50
Organisationsnummer: 556968-0134
Samtycke *
För att du ska kunna söka till traineeprogrammet hos Studentvikarie behöver vi ditt samtycke till att få spara och behandla dina personuppgifter. Under https://studentvikarie.se/dataskydd/ kan du ta del av Studentvikaries datapolicy i sin helhet och hur vi behandlar dina personuppgifter. Här har vi samlat all information om vad för slags data vi behandlar, i vilka syften vi använder den och hur länge vi sparar uppgifterna. För dig som söker till programmet kommer vi behandla dina personuppgifter som under en rekryteringsprocess. Vi är måna om din integritet och vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.Vi uppmanar dig att läsa igenom vårt integritetsmeddelande noggrant innan du samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter. Det är du själv som avgör om du vill lämna uppgifter till oss och därmed registrera information.All behandling av dina personuppgifter under rekryteringsprocessen grundar sig på ditt samtycke, vilket du när som helst kan dra tillbaka. Om du drar tillbaka ditt samtycke till att finnas i våra register kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter och du kommer inte kunna delta i programmet. I och med registrering samtycker du också till att den information som du förser Studentvikarie med kan användas för marknadsföring och marknadsundersökningar. Detta för att kunna ge dig och andra användare en bättre upplevelse av våra tjänster och för att kunna utveckla kvaliteten av dessa.De personuppgifter som samlas in och behandlas kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda på Studentvikarie samt Academedia och endast i rekryteringssyfte.Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.Alla förändringar vi gör i vår integritetspolicy kommer att publiceras på denna sida. Kom tillbaka regelbundet för att ta del av eventuella uppdateringar eller förändringar till denna integritetspolicy.Vill du dra tillbaka ditt samtycke, eller begära registerutdrag, rättning eller radering tar du kontakt med oss på den e-postadress vi har angett nedan. För att ta del av ditt registerutdrag behöver du skicka en elektronisk kopia på ett signerat dokument med din förfrågan.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studentvikarie Sverige AB. Report Abuse - Terms of Service