Salvem el Delta de l'Ebre / Salvemos el Delta del Ebro
El Delta de l'Ebre desapareix. La regressió ocasionada per la falta de transport de sediments, la subsidència (enfonsament) i els temporals de mar que inunden la zona, juntament amb la poca ajuda administrativa, fan que l'espai natural amb major biodiversitat de Catalunya -també considerat un dels espais naturals més importants d'Europa-, perilli.

És una amenaça també per la aqüicultura, els cultius d'arròs, la pesca, el turisme i l'economia de la comarca.

El futur d'aquest magnífic territori depèn de les decisions de les administracions, i des d’aquí fem una crida a tota la població per a mobilitzar-nos i exigir actuacions que vetllin per la protecció i conservació del Delta. Si hi estàs d'acord en què cal protegir-lo, signa!

Si tens cap dubte o comentari, pots contactar-nos a info@afonat.com o @_Afonat

Els impulsors d'aquesta iniciativa són @_Afonat i @Mirador_Badia (www.miradorbadia.com)

***

El Delta del Ebro desaparece. La regresión y la subsidencia (hundimiento) y los temporales de mar que inundan la zona, junto con la poca ayuda administrativa, hacen que el espacio natural con mayor biodiversidad de Cataluña -también considerado uno de los espacios naturales más importantes de Europa- peligre.

Es una amenaza también para la acuicultura, los cultivos de arroz, la pesca, el turismo y la economía de la comarca.

El futuro de este magnífico territorio depende de las decisiones de las administraciones y desde aquí hacemos un llamamiento a toda la población para movilizarnos y exigir actuaciones que velen por la protección y conservación del Delta. Si estás de acuerdo en que es necesario protegerlo, ¡firma!

Si tienes cualquier duda o comentario, puedes contactarnos en info@afonat.com o @_Afonat

Los impulsores de esta iniciativa son @_Afonat y @Mirador_Badia (www.miradorbadia.com)
Email *
Si us plau, revisi bé que no hi hagi errors en la informació facilitada. / Por favor, revise que no haya errores en la información facilitada.
Nom i Cognoms / Nombre y Apellidos (tal y como aparecen en su DNI) *
Nacionalitat / Nacionalidad
DNI / NIE *
Data de naixement / Fecha de nacimiento *
Mínim 16 anys / Mínimo 16 años (d'acord a la Llei 1/2006, tot i que les persones majors de setze anys no poden votar, sí que se'ls permet signar iniciatives legislatives populars).
MM
/
DD
/
YYYY
Comunitat autònoma de residència / Comunidad autónoma de residencia *
Província / Provincia *
Comentaris / Comentarios
Tractament de dades personals / Tratamiento de datos personales
Les dades que faciliti en aquest formulari s'utilitzaran per Afonat únicament amb la finalitat de gestionar la petició a les administracions públiques de polítiques dedicades a la conservació i protecció del Delta de l'Ebre, d'acord amb el manifest a què es refereix aquest formulari. Només es tractaran mentre sigui necessari per a aquest propòsit i després s'eliminaran immediatament. En qualsevol cas, pot exercir els seus drets d'accés, rectificació o eliminació de dades, restricció en el processament de dades, oposició i portabilitat enviant-nos un correu electrònic a Afonat.DataProtectionOfficer@gmail.com

***

Los datos que facilite en este formulario se utilizarán por Afonat únicamente con la finalidad de gestionar la petición a las administraciones públicas de políticas dedicadas a la conservación y protección del Delta del Ebro, de acuerdo con el manifiesto a que se refiere este formulario. Sólo se tratarán mientras sea necesario para este propósito y después se eliminarán inmediatamente. En cualquier caso, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación o eliminación de datos, restricción en el procesamiento de datos, oposición y portabilidad, enviándonos un correo electrónico a Afonat.DataProtectionOfficer@gmail.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy