Proviisori-lehden tilaukset ja tilausmuutokset
Tällä lomakkeella voit tehdä Proviisori-lehden uuden tilauksen tai ilmoittaa Proviisori-lehden tilausta koskevia muutoksia. Muutosten tekoa varten tarvitset lehden takakannessa tai saamassasi sähköpostiviestissä olevan asiakasnumeron.

Proviisori-lehti jaellaan vuodesta 2021 alkaen Suomen Proviisoriyhdistyksen proviisorijäsenille sekä erikseen lehden tilauksen tehneille proviisoreille ja apteekkareille. Lisäksi lehti postitetaan Suomen Proviisoriyhdistyksen proviisoriopiskelijajäsenille sekä kaikkiin apteekkeihin. Lehti jaetaan myös sairaala-apteekeille, lääkeyrityksille, lääketukkukauppoihin, lääke- ja terveydenhuollon viranomaisille ja farmasian koulutusyksiköihin sekä median edustajille.

Keräämme lomakkeella lehden jakelemista sekä lääkkeen määräämiseen tai toimittamiseen oikeutetun henkilön tunnistamista varten tarvittavia tietoja.

Seloste henkilötietojen käsittelystä:
https://docs.google.com/document/d/1LASQ94_25YH018NswhmIo_V93E6EjLBipUF-HGIQVsQ

Anna aluksi ilmoituksen lähettäjän sähköpostiosoite yhteenvetoa varten. Varmistetaan myös jäsenyyskyselyn kautta, että olet oikeassa paikassa. Lomake ohjaa sinua vastaustesi perusteella.
Email address *
Muutos jakelussa vuodesta 2021 alkaen
Proviisori-lehden jakelu muuttuu vuodesta 2021 alkaen. Proviisori-lehti ei enää saa Suomen proviisorien yhteystietoja terveydenhuollon ammattihenkilölain perusteella ammattiin liittyvän informaation lähettämistä varten.

Pyydämme kaikkia proviisoreita ja apteekkareita, jotka eivät ole Suomen Proviisoriyhdistys ry:n jäseniä, tekemään uuden tilauksen, jotta Proviisori-lehti löytäisi jatkossakin perille.
Oletko Proviisoriyhdistyksen jäsen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Proviisoriyhdistys. Report Abuse