Proviisori-lehden tilaukset ja tilausmuutokset
Tällä lomakkeella voit tehdä Proviisori-lehden uuden tilauksen tai ilmoittaa Proviisori-lehden tilausta koskevia muutoksia. Muutosten tekoa varten tarvitset lehden takakannessa tai saamassasi sähköpostiviestissä olevan asiakasnumeron.

Proviisori-lehti jaellaan vuodesta 2021 alkaen Suomen Proviisoriyhdistyksen proviisorijäsenille sekä erikseen lehden tilauksen tehneille proviisoreille ja apteekkareille. Lisäksi lehti postitetaan Suomen Proviisoriyhdistyksen proviisoriopiskelijajäsenille sekä kaikkiin apteekkeihin. Lehti jaetaan myös sairaala-apteekeille, lääkeyrityksille, lääketukkukauppoihin, lääke- ja terveydenhuollon viranomaisille ja farmasian koulutusyksiköihin sekä median edustajille.

Keräämme lomakkeella lehden jakelemista sekä lääkkeen määräämiseen tai toimittamiseen oikeutetun henkilön tunnistamista varten tarvittavia tietoja.

Seloste henkilötietojen käsittelystä:
https://docs.google.com/document/d/1LASQ94_25YH018NswhmIo_V93E6EjLBipUF-HGIQVsQ

Anna aluksi ilmoituksen lähettäjän sähköpostiosoite yhteenvetoa varten. Varmistetaan myös jäsenyyskyselyn kautta, että olet oikeassa paikassa. Lomake ohjaa sinua vastaustesi perusteella.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Muutos jakelussa vuodesta 2021 alkaen
Proviisori-lehden jakelu muuttuu vuodesta 2021 alkaen. Proviisori-lehti ei enää saa Suomen proviisorien yhteystietoja terveydenhuollon ammattihenkilölain perusteella ammattiin liittyvän informaation lähettämistä varten.

Pyydämme kaikkia proviisoreita ja apteekkareita, jotka eivät ole Suomen Proviisoriyhdistys ry:n jäseniä, tekemään uuden tilauksen, jotta Proviisori-lehti löytäisi jatkossakin perille.
Oletko Proviisoriyhdistyksen jäsen? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Proviisoriyhdistys. Report Abuse