Pride Village - Intersecțional LGBTQI
MozaiQ are plăcerea să invite comunitatea LGBTQI la o după-amiază de conversații privind prioritățile comunității LBTQIA! Evenimentul, organizat sub formatul primului Pride Village, va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2019, la Goethe-Institut, Calea Dorobanți 32, de la ora ora 13:00 la ora 18:30.

În cadrul primei ediții a Pride Village, MozaiQ va organiza sesiuni de consultare comunitară, în paralel, în rândul a șase subcomunități LGBTQI:

1. Persoane LGBTQI de etnie romă;
2. Persoane LGBTQI seropozitive HIV;
3. Persoane trans și non-binare;
4. Lucrători și lucrătoare sexuale din comunitatea LGBTQI
5. Femei LBTQIA;
6. Adulți LGBTQIA de peste 45 de ani;

Rezultatele acestei sesiuni vor fundamenta lansarea apelului ”Intersecțional LBTQIA” din cadrul Fondului Comunitar LGBTQI. Apelul, lansat în perioada Bucharest Pride Week, 15-22 iunie 2019, este dedicat susținerii tehnice și financiare a șase inițiative comunitare în valoare totală de 25,000 RON.

Agenda Pride Village
NOTĂ PRIVIND COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu Legea 677/2001 și Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), formularul înregistrează date personale precum localitatea de reședință, orientarea sexuală, data nașterii ș.a. Pentru păstrarea confidențialității respondenților, chestionarul nu colectează date de identificare precum CNP-uri, nume ori adrese complete. Răspunsurile înregistrate sunt accesibile pentru o perioadă de 5 ani persoanelor din cadrul Asociației MozaiQ LGBT, a partenerilor și autorităților publice în baza legii. Rezultatele prelucrării datelor sub forma de analize urmează să fie făcute publice, asigurându-se confidențialitatea respondenților. În acord cu legislația în vigoare, Asociația MozaiQ LGBT va asigura dreptul de retragere a consimţământului, de acces la datele personale, dreptul la rectificare, utilizare restricționată, ăportabilitate și ștergere. Aceste drepturi sunt îndeplinite la maxim 30 de zile de la cererea transmisă la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro. Pentru orice informație adițională, vă invităm să luați legătura cu Asociația MozaiQ LGBT la adresa de email office@mozaiqlgbt.ro, cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa de email anspdcp@dataprotection.ro precum și să consultați legislația din domeniu aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN
Pentru a trece mai departe, vă rugăm să confirmați acceptul privind colectarea și prelucrarea datelor *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service