Call for Papers: Kaupunkitutkimuksen päivät 2018
VAIHTOEHTOJEN KAUPUNKI

Vuoden 2018 Kaupunkitutkimuksen päivillä sukelletaan vaihtoehtojen kaupunkiin. Päivillä pohditaan eri maailmoja kaupungin sisällä, valtaa, sekä kaupunkiutopioita.

Kaupunki on aina lähtökohtaisesti monta, mutta silti se on kaikille yhteinen. Päivillä kysytään, miten kaupunki näyttäytyy erilaisille asukkaille ja minkälaisissa maailmoissa kaupungissa eletään. Miten ja missä kaupunkilaiset kohtaavat toisensa vai elävätkö he eri maailmoissa? Millä tavoilla eri maailmat näyttäytyvät kaupunkikuvassa ja kaupungin fyysisessä ja sosiaalisessa rakenteessa? Minkälaisten symbolien ja minkälaisen muistitiedon avulla kaupunkilaiset kiinnittyvät ympäristöönsä? Miten eri-ikäiset ja –aikaiset kaupunkilaiset tulkitsevat kaupungin historiaa?

Entä miten valta ja kaupunkilaisten aktiivisuus jakaantuu. Kuka käyttää valtaa ja miten? Kenen ääni ei pääse kuuluviin? Miten päätöksiin ja hegemoniaan vaikutetaan ja millä tavoin?

Vaihtoehdot liittyvät myös kuviteltuun kaupunkiin. Minkälainen kaupunki voisi olla? Miten ideologiat, kuvitelmat ja niistä laaditut suunnitelmat, kuvat, tekstit ja puheet ohjaavat kaupunkia ja sen muutosta? Minkälaisia utopioita kaupunkeihin liittyy?

Työryhmäkuvaukset löytyvät sivuilta http://www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/tyoryhmat/

Työryhmiin haku on avoinna 11.3 asti. Hakijoille ilmoitetaan työryhmien puheenjohtajien toimesta hakuajan sulkeuduttua.
Kävijöille rekisteröityminen aukeaa myöhemmin keväällä 2018.

Kysymyksissä voi olla yhteydessä päivien sihteeriin Milla Kallioon, milla.r.kallio@helsinki.fi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CITIES OF ALTERNATIVES

The multidisciplinary Urban Studies Days 2018 will be held on 3-4 May, 2018 in the House of Science and Letters in Helsinki under the theme "Cities of Alternatives". Conference sessions will cover a range of topics, including different worlds within a city, power structures, and urban utopias. The sessions will be held mainly in Finnish, but we also welcome English session proposals and papers.

The Session descriptions can be found from http://www.kaupunkitutkimuksenpaivat.net/tyoryhmat/

The call for papers is open until 11th of March. The chairpersons of the sessions will inform the applicants once the application period has ended. Registration for participants will opened in the spring of 2018.

If you have any questions please contact Milla Kallio, secretary: milla.r.kallio@helsinki.fi


Työryhmä johon haet / Title for the Session that you are applying to *
Your answer
Työryhmän puheenjohtaja / Chairperson of the Session *
Your answer
Tutkimuspaperin otsikko / Title of the research paper
Your answer
Tutkijan tai hakijan nimi / Name of the researcher or applicant
Your answer
Sähköposti / Email *
Your answer
Puhelinnumero / Phone number
Your answer
Tutkimuspaperin kuvaus (max 300 sanaa)/ Description for the paper (max 300 words) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service