Prijavnica na radionicu: Ribolovni turizam – Pretpostavke i okviri razvoja destinacije ribolovnog turizma, 21.11.2017., Zagreb

Poštovani,

ljubazno Vas molimo da u nastavku izvršite prijavu za radionicu "Ribolovni turizam – Pretpostavke i okviri razvoja destinacije ribolovnog turizma " koja će se održati u utorak, 21. studenog 2017., u Zagrebu, Kongresni centar Forum (Radnička cesta 50) s početkom u 11:00 sati

Predavač: Myles Farnbank (Velika Britanija) s preko 30 godina iskustva kao aktivni vodič, trener i konzultant specijaliziran programe pustolovnog turizma. Myles je član Upravnog odbora ATTA-e za standarde i stručno osposobljavanje vodiča pustolovnog turizma i jedan od autora njihovog priručnika za certificiranje vodiča te radne skupine Failte Ireland za obuku vodiča. Od 2016. je član žirija Wanderlusta za izbor najboljeg vodiča u svijetu.

Sudjelovanje je besplatno, a službeni jezik radionice je engleski, bez simultanog prevođenja.

Svrha edukacije je identificirati i prezentirati aktualne trendove i izazove na globalnom turističkom tržištu. Sagledat će se stanje, kontekst, starteški okviri i razvojni potencijal ribolovnog turizma u Hrvatskoj. Steći će se uvid u izazove i nove prilike za razvoj i kreiranje uspješnih priča – proizvoda ribolovnog turizma, koje aktivnosti i korake poduzeti u pogledu odabira ciljnih tržišta, skupina, brendiranja i marketinga, distribucije destinacijskih proizvoda ribolovnog turizma (more, jezera, rijeke), kao i značaju povezivanja i jačanja međusobne suradnje i stvaranju klastera.

Rok za prijavu je do 10. studenog 2017. do 13:00 sati.

Broj sudionika na radionici je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih, HTZ zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste tvrtke odnosno organizacije ili institucije.

Naziv tvrtke: *
Your answer
Adresa tvrtke: *
Grad i ulica:
Your answer
Web stranica tvrtke *
Molim Vas upišite link
Your answer
Ime i prezime sudionika radionice *
Your answer
Poslovna funkcija sudionika radionice: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Kontakt telefon/mobitel: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms