Spoštovani prejemnik naših e-novic!
Verjamemo, da ste v zadnjih dneh že večkrat slišali za Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), ki stopi v veljavo dne 25. 5. 2018. GDPR. Le ta za vas prinaša več pravic do zasebnosti, ki jo želimo v celoti spoštovati.

V skladu z omenjeno uredbo potrebujemo vašo izrecno privolitev za pošiljanje e-novic na vaš elektronski naslov, zato vam sporočamo naslednje:

1. Občina Ruše bo vaše osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov) obdelovala z namenom splošnega obveščanja o dogajanju v občini (aktualni razpisi, aktualni dogodki, novice, ankete in druge informacije), in sicer po elektronski pošti.

2. Vaše osebne podatke bomo hranili do vašega preklica, in sicer toliko časa, kot je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega jih zbiramo in obdelujemo. Predmetno privolitev lahko kadarkoli prekličete, kar pa ne bo vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je izvajala do preklica.

3. Osebne podatke bomo hranili in varovali tako, da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Hkrati se zavezujemo, da osebnih podatkov ne bomo posredovali tretji osebi brez pridobitve pisne privolitve posameznika razen pogodbenim obdelovalcem, ki za občino izvajajo naloge občine skladno s pogodbo o obdelavi osebnih podatkov.

4. Pravico imate, da od Občine Ruše kadarkoli zahtevate popravek in dopolnitev, izbris, omejitev obdelave, prenosa vaših osebnih podatkov in ugovora, vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.

5. Naši kontaktni podatki so: Občina Ruše, Trug vstaje 11, 2342 Ruše, tel.: 02 669 06 40, faks.:02 669 06 54, elektronski naslov: urad.zupana@ruse.si.

6. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v Občini Ruše je Intelektum, Zavod za izobraževanje, raziskovanje in svetovanje Maribor, Zagrebška cesta 44, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktor Siniša Plavšić (e-mail: info@intelektum.eu, tel.: 02/6209840).

Zato vas prosimo, da v kolikor želite še naprej biti ažurno obveščeni o aktualnem dogajanju v vaši občini, vnesite vaš e-naslov in podajte soglasje.

Če izrecne privolitve ne boste podali, bomo smatrali, da naših storitev obveščanja ne želite več uporabljati in vas bomo trajno izbrisali iz evidence prejemnikov e-novic.
Email address *
Ime in Priimek *
Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Občini Ruše najdete na spletnem naslovu www.ruse.si
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of VOBI.